|

Teröristler bakın kim çıktı

Baro Başkanı Tahir Elçi'nin öldüğü çatışma sırasında kameralara yansıyan terör örgütü mensubu Mahsun Gürkan'ın 3 polise yönelik beyaz Toroslu saldırının ardından, geçen cuma günü ölü ele geçirilen Süleyman Yakışır'ın teyzesinin oğlu olduğu ve 2 dayısının da örgütün dağ kadrosunda yer aldığı belirtildi.

Yeni Şafak
09:39 - 1/12/2015 Salı
Güncelleme: 09:52 - 1/12/2015 Salı
Diğer

Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin öldürülmesi ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. 2 polisi şehit ettikten sonra Elçi'nin bulunduğu sokağa giren terör örgütü mensubu 2 teröristten Bingöllü olan üniversitesi öğrencisi Mahsun Gürkan'ın Cuma günü polis otosuna yönelik silahlı saldırıdan sonra ölü ele geçirilen terör örgütü mensubu Süleyman Yakışır'ın teyzesinin oğlu olduğu belirlendi.



Takvim'in haberine göre, Çatışma sırasında arkadan gelen diğer kişinin de Gürkan'ın bir diğer kuzeni olan Süleyman Yakışır olduğu belirlendi. Kuzen teröristlerin aynı zamanda dayılarının da örgütün dağ kadrosunda bölge komutanı düzeyinde olan Mehmet Yakışır olduğu ifade edildi. Yapılan incelemede iki teröriste de mermi isabet ettiği ve yaralandıkları tespit edildi. Bu nedenle gerek Diyarbakır ve çevredeki tüm hastanelerde polis önlemlerini arttırdı.



Teröristin o silahı neden fırlattığı ortaya çıktı

#Süleyman Yakışır
#Mahsun Gürkan
#tahir elçi
8 yıl önce