|

Teröristler yer altına açtıkları tüneller bulundu

Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonların sürüyor. Teröristlerin, vatandaşların evlerinin duvarları yıkarak açtıkları geçitler ve yer altına açtıkları tüneller bulundu.

Yeni Şafak
12:09 - 31/05/2016 Salı
Güncelleme: 09:15 - 31/05/2016 Salı
DHA

Şırnak kent merkezinde PKK'lı teröristlerin yakalanması, patlayıcılarla tuzaklanan çukurların ve barikatların bertaraf edilmesi, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin ardından güvenlik güçlerince 14 Mart'ta başlatılan "Şehit Jandarma Üsteğmen Mehmet Çifci Operasyonu" sürüyor.



Şırnak'ta PKK terör örgütüne yönelik operasyonlar devam ediyor. Dün düzenlenen operasyonlarda, PKK'lı teröristlerin vatandaşların evlerinin duvarları yıkarak açtıkları geçitler ve yer altına açtıkları tüneller tespit edildi.



Yapılan kapsamlı arama tarama faaliyetleri esnasında, tespit edilen sığınaklarda çok sayıda silah, mühimmat ile tuzaklanan birçok el yapımı patlayıcı bulundu ve kontrollü bir şekilde imha edildi. PKK'lı teröristlerin barınma alanı olarak kullandığı değerlendirilen sığınaklarda tıbbi malzemeler de bulundu.








#Şırnak
#Tünel
8 yıl önce