|

33 milyona geldiler 1 milyonluk teklif yok

Trabzonspor’un sezon başında 33 milyon TL’ye kadrosuna kattığı Waris, Yatabare ve Constant için hiçbir takımdan teklif gelmediği ortaya çıktı. Yabancılardaki belirsizlik bordo-mavili kulübün elini kolunu bağlıyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 8/06/2015 Pazartesi
Güncelleme: 03:03 - 7/06/2015 Pazar
Yeni Şafak

Trabzonspor'da yabancılar yine elde mi kalacak? Sezon başında 6 milyon Euro'ya transfer edilen Waris, 2.5 milyon Euro'ya kadroya dahil edilen Yatabare ve Constant için şu ana kadar hiçbir kulübün Trabzonspor'un kapısını çalmadığı ortaya çıktı. Bu oyuncuları iyi bir fiyata satıp elde edilecek gelirle transfer yapmak isteyen Trabzonspor yönetimi ise oyunculara her hangi bir teklif gelmemesi nedeni ile sıkıntılı günler yaşıyor. Trabzonspor'un 3 oyuncusuna da hiçbir teklif gelmemesi, sezon başı ve devre arasında ortaya atılan, “Waris'e 10 milyon Euro teklif var” söylemlerini de çürütürken, şu ana kadar Waris, Yatabare ve Constant'a 1 milyon Euro'luk bile teklifin gelmediği belirtildi. Bordo-mavililerin bu oyuncuları en azından devre arasına kadar elinden çıkarmaya çalışacağı belirtildi. Yabancı futbolcuları elinden çıkartamayan Trabzonspor, kadrosuna katacağı yabancı futbolcu konusunda eli kolu bağlanmış durumda.



Kamp 4 Temmuz'da



Trabzonspor'un yeni sezon kamp programı belli oldu. Bordo-mavililer, 4 Temmuz'da 10 günlük bir kamp için Hollanda'ya gidecek. 14 Temmuz'da Türkiye'ye dönecek olan Trabzonspor, 4 gün sonra UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme karşılaşmasına çıkacak.




#Trabzonspor
#Waris
#Yatabare
#Constant
9 yıl önce