|

Ümit Özdağ: Abdüllatif Şener CHP milletvekiliyken Zafer Partisi'ne oy vereceğini bana söyledi

CHP'den milletvekili adayı yapılmayınca partisinden istifa eden ve Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini açıklayan Abdüllatif Şener ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Halk TV yayınında konuşan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Şener'in kendisine "Seçimlerde CHP'den aday olsam da Zafer Partisi'ne oy veririm" dediğini aktardı.

10:56 - 19/06/2023 الإثنين
Güncelleme: 10:59 - 19/06/2023 الإثنين
Yeni Şafak
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, CHP'den istifa eden Abdüllatif Şener'in milletvekilliği döneminde kendisine "Zafer Partisi'ne oy veririm" dediğini aktardı.
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, CHP'den istifa eden Abdüllatif Şener'in milletvekilliği döneminde kendisine "Zafer Partisi'ne oy veririm" dediğini aktardı.

Son seçimde milletvekili adayı yapılmayan eski CHP Milletvekili Abdüllatif Şener, 14 Mayıs seçimlerinden sonra partisinden istifa ettiğini açıkladı. İstifasının nedenine ilişkin detaylı bilgi vermeyen Şener, seçimlerin ilk turunda Sinan Oğan'a oy verdiğini; ikinci turunda ise geçersiz oy kullandığını da söyledi.


Konuyla ilgili Halk TV yayınında konuşan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, dikkat çeken bir iddia ortaya attı.

'Aday olsam da Zafer Partisine oy veririm'

Abdüllatif Şener ile CHP milletvekili olduğu dönemde kahvaltıda bir araya geldiğini belirten Özdağ,
"Bana birçok insanın içinde 'Sizin sığınmacılar politikanız benim partimin sığınmacılar politikasından daha doğru. Benim partim bu politikayı sürdürürse seçimlerde aday olsam da Zafer Partisi'ne oy veririm' dedi."
ifadelerini kullandı.


#Abdüllatif Şener
#Ümit Özdağ
#CHP
1 عام قبل