|

Uyuşturucu operasyonu kamerada

Adana'da polis kamerasına yansıyan uyuşturucu operasyonunda, satışa hazır 560 pakette esrar, uyuşturucu hap ve tabanca ele geçirildi, 4 şüpheli cezaevine gönderildi.

Yeni Şafak
10:15 - 17/06/2017 Cumartesi
Güncelleme: 10:39 - 17/06/2017 Cumartesi
AA
Satışa hazır 560 pakette esrar, hap ve tabanca ele geçirildi.
Satışa hazır 560 pakette esrar, hap ve tabanca ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satan ve satın alanlara yönelik merkez Yüreğir ilçesi Şehit Erkut Akbay Mahallesi'nde operasyon düzenledi.

Operasyon kapsamında toplam 560 pakette esrar, bir miktar uyuşturucu hap ve tabanca ele geçirildi, 7 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 4'ü tutuklandı, 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Operasyon polis kamerasında

Polis kamerasınca kaydedilen görüntülere, ekiplerin takibe aldıkları bir minibüsü durdurarak sürücüsünün üzerinden küçük bir pakette esrar bulması, durdurulan diğer bir araçta da uyuşturucu hap ele geçirilmesi yansıdı.

Görüntülerde, ekiplerin sokak girişlerinde bekleyen bazı şüphelilerin de üzerini aradıktan sonra duvarda açılan oyukta, çöp dolu çuvalların arasında ve bir evin girişinde çok sayıda küçük paketler halinde hazırlanmış esrar ve bir tabanca ele geçirmesi de yer aldı.

#4 tutuklu
#7 şüpheli
#Adana
#uyuşturucu operasyonu
7 yıl önce