|

Valizden Lizbon bileti çıktı

Isparta'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında polisin gözaltına almak için evine geldiği iş adamı Vedat Savlu, balkondan kaçmaya çalışırken 4'üncü kattan düşüp öldü.

Yeni Şafak ve
04:00 - 3/08/2016 mercredi
Güncelleme: 22:19 - 2/08/2016 mardi
Yeni Şafak

Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri FETÖ/PDY'ye finansal destek sağladığı iddiasıyla hakkında gözaltı kararı çıkarılan iş adamı Vedat Savlu'nun Sülübey Mahallesi'ndeki evine gitti. Dün saat 06.30 sıralarında polisin geldiğini gören iş adamı Savlu, iddiaya göre 4'üncü kattaki evinin balkonundan kaçmak istediği sırada dengesini kaybederek zemine düştü.



4. KATTAN AŞAĞI DÜŞTÜ


Polisin çağırdığı ambulansla Özel Şifa Hastanesi'ne götürülen Savlu, kurtarılamadı. Olay yerinde polisin yaptığı incelemede Vedat Savlu'nun binadan attığı bavul bulundu. Bavulda bir miktar para ve evrak ele geçirildi. Zanlının evi çevresinde arama yapan polis ekipleri, Savlu'nun kaçarken binadan attığı valizi buldu.



3 AĞUSTOS'TA GİDECEKTİ


Valizde, Savlu'nun adına alınan 3 Ağustos tarihli Lizbon uçak bileti, çok sayıda tapu belgesi ve senet ele geçirildi. Valizde ayrca yüklü miktarda döviz ve Türk lirası ile çok sayıda kredi kartı, banka hesap cüzdanı, boş zarf ve cinsel gücü artırıcı hap bulundu.


#Lizbon
#FETÖ
#Vedat Savlu
il y a 8 ans
default-profile-img