|

Vatan için şehit oldu

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Yeni Şafak’a taziye ziyaretinde bulunarak şehidimiz Mustafa Cambaz’ın çalışma masasında Fatiha okudu. Gül, “Yeni Şafak Gazetesi Foto Muhabiri Mustafa Cambaz darbe girişimi gecesi arkasına bakmadan sokağa çıkan ve vatanı uğruna şehit olan arkadaşlarımızdan birisidir” dedi

Yeni Şafak ve
04:00 - 27/07/2016 Wednesday
Güncelleme: 23:03 - 26/07/2016 Tuesday
Yeni Şafak

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül 15 Temmuz gecesi cuntacı hainler tarafından şehit edilen Yeni Şafak Gazetesi Foto Muhabiri Mustafa Cambaz için taziye ziyaretinde bulundu. Cambaz'ın çalışma masasında Fatiha okuyan Gül, şehidimizin “Türkiye Ulu Camileri” adlı kitabı hakkında da bilgi alarak incelemelerde bulundu. Cambaz'ın vatan ve millet bütünlüğü için arkasına bakmadan sokağa çıktığını söyleyen Gül, “Mustafa Cambaz arkadaşımız canını ortaya koyarak vatanı ve milleti uğruna şehit olmuştur. Cambaz'ın ailesine ve çalışma arkadaşlarına tekrardan başsağlığı diliyorum. Allah rahmet etsin” diye konuştu.



TAKİYYE TOPLUM PSİKOLOJİSİNİ BOZAR


TVNET'te de açıklamalarda bulunan Gül, “O gece Türkiye'nin en karanlık gecelerinden biriydi. Görüyorsunuz, beş yıldır yanınızda olan insanlar nasıl bir anda haine dönüşüyor. O dönemden de, benim dönemimden de bazı isimler ortaya çıkıyor. Bu şunu gösteriyor, takiyye denen şey o kadar kötü bir şey ki, insanların en yakınına olan güvenini yok eder, toplumların psikolojisini bozar.” dedi. Gül'ün taziye ziyaretinde Albayrak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak, Albayrak Holding Yönetim Kurulu üyesi Nuri Albayrak, Muzaffer Albayrak, Albayrak Holding CEO'su Ömer Bolat ile gazetemiz ve TVNET'in Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül hazır bulundu.


#Abdullah Gül
#Yeni Şafak
#Mustafa Cambaz
8 years ago