|

Volkan Demiel yediği golü defalarca izledi

Süper Lig'in açılış haftasında Göztepe ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'de Volkan Demirel, mücadelede yediği hatalı golün üzüntüsünü geri dönüş yolculuğunda da sürdürdü. Deneyimli kalecinin uçakta takım arkadaşlarına içini döktüğü ve yediği golün görüntüsünü defalarca seyrettiği belirtildi.

Yeni Şafak
09:45 - 14/08/2017 Pazartesi
Güncelleme: 12:47 - 14/08/2017 Pazartesi
Diğer
Castro'nun şutunda tuttuğu topu içeriye alan Volkan Demirel büyük üzüntü yaşadı.
Castro'nun şutunda tuttuğu topu içeriye alan Volkan Demirel büyük üzüntü yaşadı.

Fenerbahçe'nin Göztepe ile oynadığı maçta yediği hatalı hatalı gol nedeniyle Volkan Demirel'in dönüş yolculuğunda moralinin bir hayli bozuk olduğu ifade edildi.

"Hala inanamıyorum"

Vatan'da yer alan habere göre uçakta kendisine moral vermeye çalışan takım arkadaşlarına içini döken Volkan yediği golle ilgili şu ifadeleri kullandı;

  • "Sezon biter bitmez yönetimle sözleşmemi görüşüp, 1 dakikada imzayı attım. Hem yaz tatilinde hem de kampta kafam çok rahattı. Sezona çok istekli ve hırslı başlamıştım. Aykut Kocaman beni çok iyi tanıyor ancak sıfırdan bir başlangıç yapmak istedim. Gerçekten çok sıkı çalıştım. 'Kilolu' yorumlarına maruz kalmamak için 94’e kadar düştüm. Şu an daha iyi olmam gerekirken böyle goller yemek beni çok daha fazla üzüyor. Ben o golü nasıl yedim hala inanamıyorum."


Yediği golü tekrar tekrar seyretti

Öte yandan Volkan, İstanbul yolculuğu sırasında arkadaşlarıyla yaptığı konuşmadan sonra koltuğunda adeta çöktü kaldı. Uçağa binmeden kaydettiği golün görüntüsünü defalarca seyreden 35 yaşındaki file bekçisinin oldukça sinirli ve mutsuz olduğu öğrenildi.

#Fenerbahçe
#Volkan Demirel
7 yıl önce