|

Yeni Şafak’a taziye ziyareti

AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Yeni Şafak’a taziye ziyaretinde bulundu. 15 Temmuz gecesi hainlerin şehit ettiği çalışma arkadaşımız Mustafa Cambaz için dua eden Şahin ve İşler, Yeni Şafak ailesine başsağlığı diledi

Yeni Şafak ve
04:00 - 2/08/2016 Salı
Güncelleme: 02:57 - 2/08/2016 Salı
Yeni Şafak

AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 15 Temmuz gecesi FETÖ mensubu cuntacı hainler tarafından şehit edilen Yeni Şafak Gazetesi Foto Muhabiri Mustafa Cambaz için taziye ziyaretinde bulundu. Cambaz'ın çalışma masasında Fatiha okuyan İşler, şehidimiz Mustafa Cambaz'ın oğlu Alparslan Cambaz'la da görüştü.



VATAN İÇİN ŞEHİT OLDU


Cambaz'ın vatan ve millet bütünlüğü şehit olduğunu söyleyen İşler ve Şahin, “Mustafa Cambaz arkadaşımız canını ortaya koyarak vatanı ve milleti uğruna şehit olmuştur. Cambaz'ın ailesine ve çalışma arkadaşlarına tekrardan başsağlığı diliyoruz. Allah rahmet etsin” diye konuştular. Yeni Şafak'a gerçekleştirdikleri ziyarette Mustafa Cambaz'ın vatanı ve milleti uğruna canını ortaya koyduğunu ifade eden İşler ve Şahin, Albayrak Holding Yönetim Kurulu üyesi Nuri Albayrak ile Yeni Şafak Gazetesi ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül hazır bulundu.


#Fatma Şahin
#Mustafa Cambaz
#Yeni Şafak Gazetesi
#Nuri Albayrak
8 yıl önce