|

Zehir taciri tavuk kümesinden çıktı

Adana'da uyuşturucu satışı yapmak, cebir, tehdit ve zorla alıkoyma suçlarından çok sayıda kaydı bulunan 30 yaşındaki Soner D., operasyon düzenleyen polislerden saklanmak için girdiği tavuk kümesinde yakalandı. Gözaltına alınan D.'nin evinde yapılan aramada, 1.5 kilo esrar ele geçirildi.

Yeni Şafak
11:40 - 5/06/2015 Cuma
Güncelleme: 08:44 - 5/06/2015 Cuma
DHA

Merkez Seyhan İlçesinin Gülpınar Mahallesinde oturan Soner D. hakkında 2014 yılının Eylül ayında yakalama kararı çıktı. D.'yi yakalamaya çalışan polis, her seferinde eli boş döndü. Dün akşam saatlerinde Soner D.'nin evine geldiği bilgisini alan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler harekete geçti. Soner D.'nin evinin çevresi ve diğer binaların damından kaçma ihtimaline karşı bağlantılı sokaklar da sivil polislerce kuşatıldı. Polisin, Soner D.'nin evine baskın yaptığını fark edenler, şüpheliyi uyardı.



Ruhsatsız tabancasını da alıp evden çıkan D., damların üzerinden atlayarak kaçmaya başladı. D., kaçamayacağını anlayınca saklanabilmek için komşusunun tavuk kümesine girdi. Çevreyi kuşatan polis, evleri tek tek arayıp, D.'yi saklandığı tavuk kümesinde yakaladı. Evinde yapılan aramada 1.5 kilo esrar bulunan D., hakkındaki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.



#tavuk kümesi
#zehir taciri
#uyuşturucu
#operasyon
9 yıl önce