|

5 yaşında Anna hem anneannesine hem büyükannesine bakıyor

5 yaşındaki Çinli Anna Wang, gece gündüz demeden tek başına 92 yaşındaki anneannesi ve büyükannesine bakıyor.

Yeni Şafak
10:56 - 10/03/2017 Cuma
Güncelleme: 11:06 - 10/03/2017 Cuma
Diğer
Annesinin terk ettiği Çinli Anna Wang, yaşıtları ile okula gitmesi gerekirken tek başına 92 yaşındaki anneannesi ve büyükannesine bakıyor.​
Annesinin terk ettiği Çinli Anna Wang, yaşıtları ile okula gitmesi gerekirken tek başına 92 yaşındaki anneannesi ve büyükannesine bakıyor.​

Annesinin terk ettiği Çinli Anna Wang, yaşıtları ile okula gitmesi gerekirken tek başına 92 yaşındaki anneannesi ve büyükannesine bakıyor. Tabi bu sırada diğer çocuklar arkadaşları ile okulda oluyorlar.


Ülkenin güneydoğusundaki Zuyin şehrinde yaşayan Anna yatalak olan büyükannelerinin yemek ve ev işlerini yaparak onlara bakıyor.

Büyüklerinin banyo ve tuvalet temizliği gibi yaşı için zor olan işleri yapan Anna evin hemen hemen tüm işini sırtlamış durumda.

Anneannesinin septik artiti olması nedeniyle, kendisine Anna olmadan bakması çok zor.

Anna her gün erkenden işe koyuluyor. Daha 3 yaşındayken babası cezaevine giren ve bunun üzerine annesi tekrar evlenen Anna'nın yanında ne başka bir aile bireyi ne de yardım eden ne de bir yakını var.

Anna, yemeği yaparken boyu bile yetişmiyor. Tabureyle uzanıyor ocağa.

Komşuları Anna'nın tarlasından sebze toplamasına müsaade ediyor. Anna bahçeden topladığı yiyecekleri sırtında eve taşıyor.

Anna, ülkesinin basın mensuplarına bunları isteyerek yaptığını ve aile bireylerine sağlık dilediğini ifade etmiş.

Anna, burada paramparça olmuş çocukluğundan kalan tek anı olan babasının fotoğrafını tutuyor.


#Anna Wang
#5 yaşında büyükannesine bakıyor
7 yıl önce