|

64 yaşında ehliyet aldı

Tokatlı ev hanımı Ayşe Altunordu, 64 yaşında ehliyet almanın sevincini yaşıyor. Uzun yıllardır ehliyet almak istediğini söyleyen Ayşe Altunordu, trafikte çok heyecanlanmadığını rahat olduğunu söyledi. Herkese ehliyet sahibi olmayı tavsiye eden Ayşe Altunordu, kendi başına her yere gidebildiği için mutlu olduğunu anlattı.

Yeni Şafak
09:42 - 7/02/2017 Salı
Güncelleme: 09:48 - 7/02/2017 Salı
IHA
64 yaşındaki Ayşe Altunordu, aileden bazı kişilerin ehliyeti almasını istemediklerini söyledi.
64 yaşındaki Ayşe Altunordu, aileden bazı kişilerin ehliyeti almasını istemediklerini söyledi.

Tokat'ta yaşayan 4 çocuk annesi ve 9 torun sahibi ev hanımı Ayşe Altunordu, uzun yıllardır hayalini kurduğu ehliyetine 64 yaşında kavuştu. İki kez girdiği ehliyet sınavından sonra direksiyon sınavını tek seferde geçen Altunordu, posta ile gelen ehliyetini aldı.



Azmi ile çevresindekilere örnek olan Altunordu, öğrenmenin hiçbir zaman zorlu olmadığını, azim ve isteğin çok önemli olduğunu kaydetti. Ehliyet almadan trafiğe çıkmadığının altını çizen Altunordu, “Öğrenmenin yaşı sınırı yok. Heves eden çalışan her şeye muvaffak oluyor. Yaklaşık iki ay yazılı sınavı için gece-gündüz çalıştım. Yazılı sınavı ikinci de geçtim, direksiyonu da tek sınavda geçtim. Ehliyet sınavına yazıldığımı duyanlar 'sen sınavı kazanırsın' dediler. Evdekilerden kaza yaparım diye razı olmayanlar oldu ama ehliyetimi kazandım. Tuttuğunu koparan bir kişiyim. Kendime güveniyorum. Ehliyetimin olması çok güzel bir duygu” dedi.



'Trafikte heyecanım olmuyor'


Günlere, misafirliklere artık kendi otomobili ile gidebileceği için mutlu olduğunu belirten Altunordu, “Çocukların işleri oluyordu şimdi ehliyetimi aldım iyi oldu. Gideceğim yerlere artık kendim gidebilirim. O yüzden çok mutluyum. Herkeste ehliyet alsın tavsiye ederim. Trafikte çok fazla heyecanım olmuyor rahatım” diye konuştu.



#Ayşe Altunordu
#Tokat
7 yıl önce