|

Aç kalan tilki Maslak'a indi

İstanbul'u etkisi altına alan kar yağışı, ormanda hayvanların yiyecek bulmasını zorlaştırıyor. Maslak Fatih Ormanı'nda aç kalan tilki vatandaşlar arasına inince ilginç anlar yaşandı.

Yeni Şafak
14:03 - 7/01/2017 Cumartesi
Güncelleme: 14:10 - 7/01/2017 Cumartesi
IHA

TEM Otoyolu Mahmutbey mevkii Edirne istikametinde onlarca araç yoğun kar yağışı nedeniyle yolda kaldı. Geceyi araçlarında geçirmek zorunda kalan sürücüler 15 saati aşkın süredir beklediklerini söylerken TEM, araçlarını yol kenarına bırakarak yaya olarak evlerinin yolunu tutan vatandaşlar nedeniyle adeta otoparka döndü. İstanbul Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yüzlerce sefer iptal olurken THY'de iptal edilen sefer sayısı 610'a ulaştı. Maslak Fatih Ormanı'nda aç kalan tilki yemek bulmak için vatandaşın arasına indi.







Maslak Fatih Ormanı'nda gezintiye çıkan vatandaşlar manzara karşısında şaşkına döndü. Aç kalan tilki yemek bulmak için vatandaşın arasına indi. Vatandaşlar ilk önce şaşkınlık yaşadı .Ardından tilkiyi beslemeye çalıştı. Tilki bir süre sonra gözlerden kayboldu. Vatandaşlar ise "Çok şaşkınız. Tilki açlıktan buraya kadar gelmiş" dedi.






Karlı yolları traktörle aşan Ömer öğretmen işsiz kaldı Dizi ekibi ormanda mahsur kaldı




#Kar
#Tilki
#Maslak
#Fatih Ormanı
7 yıl önce