|

Adenya Hotel helal tatil anlayışıyla yoluna devam ediyor

Antalya'nın Alanya ilçesinde yer alan Adenya Hotel denize sıfır konumu ve rahat ulaşım olanaklarıyla misafirlerine en iyi hizmeti sunmaya devam ediyor. Şehir içi ulaşımı açısından da önemli ve rahat bir noktada yer alan Adenya, misafirlerine konforu ve huzuru birlikte sunuyor. Yazın en sıcak döneminin yaşandığı aylarda yerli ve yabancı misafirleriyle göz dolduran otel, sezonu yoğun bir şekilde geçiriyor.

Yeni Şafak
15:56 - 3/08/2015 Pazartesi
Güncelleme: 16:01 - 3/08/2015 Pazartesi
Diğer

Birbirinden farklı organizasyon ve etkinliklerin düzenlendiği otelde gündüz denizin ve havuzun keyfini çıkartan misafirler akşam çeşitli aktivitelerle huzur buluyor. Özellikle Arap ve yerli misafirlerin rağbet gösterdiği Adenya Hotel için sezonun yoğun ve eğlenceli geçtiği gözlemleniyor. Fazla rağbete karşın otel yönetimi tarafından yapılan açıklamaya göre; Adenya Hotel&Resort olarak herhangi bir isim değişikliği ve yeni adla otel şubesi açmadıklarını ve tek şube olarak yollarına devam ettiklerini kamuoyuna duyurarak konu hakkında gösterilen hassasiyet dile getirildi.



Aynı zamanda Türkiye'de Dünya Helal Birliği'nden otel bazında ilk helal turizm belgesini alan otelde a'dan z'ye her şey helal sertifikalı olup yüzme havuzları, spa ve sağlık merkezleri bay ve bayanlar için özel olarak ayrı ayrı tasarlanmıştır. Misafirlerinin gelenek ve göreneklerine saygı çerçevesinde hizmet veren Adenya Hotel İslami şartlara uygun ve mahremiyetin göz önünde bulundurulduğu bir otel olarak misafirlerine rüya gibi bir tatil yaşatmayı amaçlamaktadır.



Helal turizme olan talebi en iyi şekilde karşılayarak yoluna tek şube olarak devam eden Adenya Hotel misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.



#adenya hotel
#antalya hotel
#adenya antalya
9 yıl önce