|

Ağız yarası kanser çıktı

Avustralyalı Georgine Kokkoris, hamile olduğu sırada ağzındaki şişliği basit bir yara zannetti. Doktora giden Georgine, yaranın cilt kanserinin bir belirtisi olduğunu öğrendi. Anne olmaya hazırlanan 45 yaşındaki kadına doktorlar bebeği doğurmasının sakıncalı olduğunu söyledi. Bu seçeneği reddeden Georgine, bebeğini sezaryenle dünyaya getirdi. Kanseri yenen kadın, şu anda 13 yaşına gelen kızını doğurduğu için şükrettiğini anlattı.

Yeni Şafak
13:32 - 28/11/2016 Pazartesi
Diğer
Doktorlar, annenin hayatını kurtarmak için acilen bebeğin alınması gerektiğini söyledi.
Doktorlar, annenin hayatını kurtarmak için acilen bebeğin alınması gerektiğini söyledi.

45 yaşındaki Georgina Kokkoris, hamileliği sırasında ağzında bir şişlik fark etti. Avustralyalı kadın, başta basit bir ağız yarası olduğunu düşündü. Ancak anne olmaya hazırlanan Georgina'ya en sık görülen ikinci cilt kanseri olan skuamöz hücreli karsinoma teşhisi konuldu.



Doktorlar, annenin hayatını kurtarmak için acilen bebeğin alınması gerektiğini söyledi. Bu fikre karşı koyan Georgina, acil sezaryenle gününden 6 hafta erkenden bebeğini dünyaya getirmeden önce ameliyat olup radyasyon tedavisi gördü.



Aldırmadığı için şükrediyor


The Sun'ın haberine göre; kanser, nüksetti ve Georgina'nın çene kemiğinin alınması gerekti. 2 çocuk annesi kadın operasyondan sonra aylarca ne yemek yiyebildi, ne de konuşabildi. Bütün gücüyle savaşan Georgina, konuşmayı ve yemek yemeyi en baştan öğrendi, yeni görüntüsünü kabullendi. Kanseri yenen kadın, bebeğini aldırmadığı için şükrediyor. Dina adını verdiği kızı şimdi 13 yaşında.









#Georgine Kokkoris
#Avustralya
#Ağzı kanseri
7 yıl önce