|

Ameliyatta uyanan kadın bütün acıyı hissetti

Kanada'da korku filmi gibi bir ameliyat gerçekleşti. 44 yaşındaki Donna Penner, ameliyat sırasında uyandığında her şeyin bittiğini sanıyordu ancak doktorun neşter istediğini duydu. Bütün acıyı hisseden fakat kas gevşetici ilacın etkisiyle tepki veremeyen Donna Penner, 9 yıldır ameliyat anlarında yaşadığı travmayı atlatamadığını söyledi.

Yeni Şafak
11:46 - 15/02/2017 Çarşamba
Güncelleme: 11:57 - 15/02/2017 Çarşamba
Diğer
Yaşadığı acıya rağmen tepki veremeyen kadın 9 yıldır travmayı atlatamadığını söyledi.
Yaşadığı acıya rağmen tepki veremeyen kadın 9 yıldır travmayı atlatamadığını söyledi.

Kanada'da 44 yaşındaki Donna Penner,ameliyat sırasında uyandığında her şeyin bittiğini sanıyordu ancak doktorun "Neşter, lütfen" dediğini duydu.O sırada panikleyen Donna Penner, birkaç saniye sonra karnının kesildiğini hissetti. Talihsiz kadın yaşadığı dehşet verici anları anlatırken, "Hissettiğim acıyı kelimelerle anlatamam. Korkunçtu. Gözlerimi açamıyordum. Kalkmak istiyordum ama kalkamıyordum. Öyle uyuşmuştum ki sesimi çıkarmak beri dursun göz yaşlarım bile akmıyordu" ifadelerini kullandı.



The Sun'ın haberine göre; operasyondan sonra Kanadalı kadın hayatta kalmayı başardı. Ancak yaşadığı travmayı 9 yıl geçmesine rağmen hala atlatamadı. Uzmanlar, ameliyat sırasında hastanın uyanmasının gerçekleşme ihtimalinin %0.005 olduğunu söyledi. Kas gevşeticiler kullandığı için hasta uyandığını belli edemiyor. Nadir görülen bu durumun sezaryen ve kardiyotorasik operasyonlar sırasında, ve obez hastalarda gerçekleşme ihtimali daha yüksek.





Boyundaki siyah halkaların sebebi bu hastalık!


#Donna Penner
#Kanada
7 yıl önce