|

Arda Kural hakkındaki gerçek ortaya çıktı

Evinin yakınlarındaki bir plajda yaşayan oyuncu Arda Kural'ın şizofreni tedavisi görmeye başlmadan önce neler yaşadığı ortaya çıktı. Kural'ın annesiyle ilgili sorunları nedeniyle psikolojisini bozduğu iddia edildi.

Yeni Şafak
09:06 - 23/07/2015 Perşembe
Güncelleme: 06:11 - 23/07/2015 Perşembe
Diğer

Bir televizyon programının oyuncu Arda Kural'ın yaşadığı yeri ziyaret etmesiyle gerçekler gün yüzüne çıktı. Arda Kural'ın yakın arkadaşının annesinin iddialarına göre Arda Kural'ı bu hale getiren sebep annesiydi. Arda Kural herkesle iyi anlaşıyor ancak annesiyle sürekli tartışıyordu. Arda Kural yaşadığı plajdaki çakıl taşlarını toplayarak bir kuyumcuya götürüp değerli taş diye satmaya çalışmıştı.



Tüm bu iddialar Söylemezsem Olmaz stüdyosu yorumcuları tarafından tartışılırken, yorumcuların anlattıklarına göre Arda Kural'ın annesi bir gece kulübünde çalışıyordu. İçeriden nakit avans alan anne Kural borcunu ödeyemeyince Arda Kural devreye girerek o dönemde tanıdığı yapımcılardan yardım istedi. Kimse Arda Kural'a yardım eli uzatmayınca Arda Kural'ın psikolojisi bozuldu ve bu hale geldi. Geçtiğimiz günlerde Arda Kural'ın yanına gelen eski bir arkadaşı onu hastaneye götürmeye ikna etmiş ve tedavisini başlatmıştı.




#arda kural
#arda kural nerede
#arda kural son durum
9 yıl önce