|

Bu fotoğraflarla 'uçmuştu' sahte çıktı

'Pilotgamso' isimli Instagram hesabının sahibi pilot bu aralar sosyal medyanın en popüler isimlerinden biri. Bu popülaritenin nedeni ise havada giden bir uçağın kokpitinde çektiği selfie'leri sosyal medya hesabında paylaşması. Ancak uzmanlar, çekilen karelerin sahte olduğunu açıkladı.

Yeni Şafak
16:18 - 6/09/2017 Çarşamba
Güncelleme: 16:19 - 6/09/2017 Çarşamba
Diğer
Uzmanlar, çekilen karelerin sahte olduğunu açıkladı.
Uzmanlar, çekilen karelerin sahte olduğunu açıkladı.

'Pilotgamso' isimli Instagram hesabının sahibi pilot bu aralar sosyal medyanın en popüler isimlerinden biri. Bu popülaritenin nedeni ise havada giden bir uçağın kokpitinde çektiği selfie'leri sosyal medya hesabında paylaşması.


'Pilotgamso' isimli Instagram hesabının sahibi pilot bu aralar sosyal medyanın en çok konuşulan simalarının başında geliyor. 40 binin üzerinde takipçisi bulunan pilotun bu popülaritesinin sebebi ise havada giden bir uçağın kokpitinde çektiği selfie'leri sosyal medya hesabında paylaşması. 

NTV'den alınan habere göre, bu paylaşımlardan kısa bir süre sonra sosyal medyada bu karelerin gerçek olup olmadığı tartışması başladı.

Söz konusu karelerin gerçek olması pek de mümkün görünmüyor. Zira fotoğrafları inceleyen uzmanlar giden bir uçakta böyle bir pozun verilemeyeceğinin altını çiziyor. 

Örneğin bu karelerden birinde pilotun gözlüğünün yansımasından söz konusu kişinin havada değil pistte olduğu net bir şekilde görülüyor. 

#Pilotgamso
7 yıl önce