|

Cem Korkmaz'ın babası oyuncuymuş

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden ünlü YouTuber Cem Korkmaz'ın babası Muhittin Korkmaz'ın oyuncu olduğu ortaya çıktı. Muhittin Korkmaz, G.O.R.A, Hacivat ve Karagöz Neden Öldürüldü, Pek Yakında gibi filmlerde rol aldı.

Yeni Şafak
11:02 - 11/11/2017 Cumartesi
Güncelleme: 11:26 - 11/11/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
YouTube kanalıyla bilinen Cem Korkmaz, evinde ölü bulunmuştu.
YouTube kanalıyla bilinen Cem Korkmaz, evinde ölü bulunmuştu.

Youtube'da yayınladığı videolarla ile tanınan Cem Korkmaz geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetti. Korkmaz, son olarak Recep İvedik 4 filminde rol almıştı.

Ünlü bir YouTuber olan Cem Korkmaz aynı zamanda usta oyuncu Muhittin Korkmaz'ın oğlu. G.O.R.A filmi ile hatırlanan Muhittin Korkmaz, aynı zamanda

Bursa Devlet Tiyatrosu'ndan emekli.

Cem Yılmaz filmlerinde rol aldı

Korkmaz, 2002 yılında Cem Yılmaz’ın reklam filminde Huluti isimli karakteri canlandırdı. Bu reklamın ardından Cem Yılmaz’ın projelerinde yer almaya başladı. Muhittin Korkmaz ilk olarak G.O.R.A.’da “Komutan Logar,bir cisim yaklaşıyor efendim” repliğini kullanan Tihulu karakterini canlandırdı.

2002 yılında Cem Yılmaz’ın reklam filminde Huluti isimli karakteri canlandırdı. Bu reklamın ardından Cem Yılmaz’ın projelerinde yer almaya başladı. Muhittin Korkmaz ilk olarak G.O.R.A.’da “Komutan Logar,bir cisim yaklaşıyor efendim” repliğini kullanan Tihulu karakterini canlandırdı.



#Cem Korkmaz
#Cem Yılmaz
#Muhittin Korkmaz
#Youtube
#youtuber
6 yıl önce