|

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şaşırtan soru: Niye evlendiremedin?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bir sene içinde evlenme sözü veren ve süreyi dolduran Alişan yine evlilik konusunu konuştuklarını anlattı. Erdoğan, gecede Alişan'ın yakın arkadaşı Ece Erken'e de ilginç bir soru yöneltti: Niye evlendiremedin bu çocuğu?

Yeni Şafak
12:32 - 31/10/2017 Salı
Güncelleme: 12:43 - 31/10/2017 Salı
Diğer
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Alişan'ın nikahına katılacağını söylemişti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Alişan'ın nikahına katılacağını söylemişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Beştepe'de verdiği resepsiyonda sanat ve spor dünyasının önemli isimleri bir araya geldi. Geceye katılan ünlü isimler arasında yer alan sanatçı Alişan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bir sene içinde evlenme sözü vermişti. Geçtiğimiz aylarda Esra Erol'un kız kardeşi Eda Erol ile nişanı bozulan Alişan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la sohbetinde bu konunun da gündeme geldiğini ima etti. Ünlü şarkıcı şu açıklamayı yaptı:

  • "Her yıl biraz daha kalabalıklaşan 29 Ekim resepsiyonu; milletin evinde, yine coşkuyla kutlandı. Sanat, spor ve iş dünyasından kimi ararsanız oradaydı. Ve tabii ki en büyük misafirler, 15 Temmuz gazileri ve aileleriydi. Sayın Cumhurbaşkanımız'la özel birtakım şeyler de konuştuk tabii ki malum konularla ilgili ama aramızda."

Sabah'ın haberine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ece Erken ile Alişan'ı görünce, ünlü sunucuya, "Niye evlendiremedin bu çocuğu" sözleriyle takıldı.




#Recep Tayyip Erdoğan
#Alişan
7 yıl önce