|

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ağlatan şarkı

Ünlü sanatçı Bülent Serttaş, referandumla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye'yi güzel günlerin beklediğini belirten sanatçı, gittiği şehirlerde halkın nabzını tuttuğunu ve herkesin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güvendiğini kaydetti. Serttaş, 10 yıl önce Erdoğan'la arasında geçen diyaloğu paylaştı.

Yeni Şafak
10:38 - 14/04/2017 Cuma
Güncelleme: 12:43 - 14/04/2017 Cuma
Diğer
Bülent Serttaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili konuştu.
Bülent Serttaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili konuştu.
Halk müziği sanatçısı Bülent Serttaş, referandum oylamasına birkaç gün kala önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan güveninden bahseden Bülent Serttaş, gittiği şehirlerde sık sık insanlarla konuştuğunu ve herkesin umutlu olduğunu söyledi. Türkiye'yi güzel günlerin beklediğini kaydeden ünlü sanatçı,"Bana Tayyip Bey'in alternatifini gösterin, bir kişi bile yok ki. Herkes aynı fikirde. Tayyip Bey her şeyi düşünmüştür" ifadelerini kullandı.


'Başkan olacaksınız'

Yıllar önce Recep Tayyip Erdoğan'ı rüyasında gördüğünü söyleyen Serttaş, o günü şöyle anlattı:

"Tayyip Bey'e 'Rüyamda sizi beyaz bir cübbe içinde gördüm. Sadece Cumhurbaşkanı değil, başkan olacaksınız' dedim. Bana gülümsedi."

Sabah'ın haberine göre; 2007 yılında 'Ağlama yar' şarkısını söylediğinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duygulanarak ağladığını da anlatan Serttaş, "Beni en zayıf noktamdan yakaladı' demişti" diye konuştu.

#Bülent Serttaş
#Recep Tayyip Erdoğan
#Referandum
7 yıl önce