|

Dijital Platform'dan Yeni Şafak'a ziyaret

Medya Derneği Dijital Platform üyeleri Yeni Şafak'a yapılan molotoflu ve silahlı saldırıları kınamak üzere gazetemizi ziyaret etti. Mutat toplantısını Yeni Şafak'ta yapan internet medyası yöneticileri terör saldırısını kınadı.

Yeni Şafak
16:00 - 14/02/2016 Pazar
Güncelleme: 16:27 - 14/02/2016 Pazar
Yeni Şafak

İstanbul Bayrampaşa'da bulunan Yeni Şafak gazetesinin binasına geçtiğimiz Perşembe günü sabaha karşı kimliği belirsiz kişiler tarafından molotoflu ve silahlı saldırı düzenlendi. Molotof kokteyli atan saldırganlar, daha sonra binamızı uzun namlulu silahlarla taradı. Her iki olayda ölen ya da yaralanan olmazken, binamız hasar gördü.



Medya Derneği Dijital Platform üyeleri bu saldırıları kınamak üzere Yeni Şafak gazetesini ziyaret etti. Platform üyeleriyle mutat yapılan toplantı Yeni Şafak'ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Medya Derneği Dijital Platform Koordinatörü ve sabah.com.tr Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı Yunus Göksu, Medya Derneği Genel Sekreteri İbrahim Altay, haber7.com Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Erdoğan, süperhaber.tv Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Er, Ensonhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Serkan Kalemciler, İBB Medya A.Ş. Genel Müdürü Bekir Kaplan ziyarette hazır bulundu.



Platform üyeleri Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül ve Yeni Şafak İnternet Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik'e geçmiş olsun dileklerini iletirken, olayı kınayarak saldırıların kabul edilemez olduğu dile getirildi.



#medya derneği
#medya derneği yeni şafak
8 yıl önce