|

Diriliş Ertuğrul izdihamını polis engelledi

Diriliş Ertuğrul oyuncuları Bursa'da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Ezilme tehlikesi yaşayan Diriliş oyuncularını izdihamdan polis kurtardı. Aliyar'ı canlandıran Cem Uçan, Instagram hesabından Bursalı hayranlarına teşekkür etti.

Yeni Şafak
11:44 - 9/04/2017 Pazar
Güncelleme: 11:53 - 9/04/2017 Pazar
IHA
Bursa’nın fetih şenliklerinde Diriliş izdihamı yaşandı.
Bursa’nın fetih şenliklerinde Diriliş izdihamı yaşandı.

Osmangazi Belediyesi tarafından bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Osmangazi’yi Anma ve Bursa’nın Fethi’nin 691’inci yıl dönümü şenliklerine Diriliş Ertuğrul dizisinin oyuncuları damga vurdu. Binlerce Bursalı ünlü sanatçıları görmek için Fetih Yürüyüşü’ne katılınca izdiham yaşandı, sanatçılar ve belediye başkanları zaman zaman ezilme tehlikesi atlattı.

Vatandaşlar ünlü sanatçıların elini sıkmak, fotoğraf çektirmek için güvenlik koridorunu aşmaya çalıştı. İzdiham esnasında zor anlar yaşandı. Dünya tarafından izlenen ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisinin karakterleri Bamsı (Nurettin Sönmez), Turgut Alp (Cengiz Coşkun), Aliyar (Cem Uçan) ve Aslıhan (Gülsim Ali İlhan) da Fetih Yürüyüşü’nde vatandaşların ilgi odağı oldu.

Polis izdihamdan kurtardı
Bursa sokaklarını gezen Cem Uçan'ın etrafını saran vatandaşlar, kendisiyle fotoğraf çektirmek için yarışa girdi. Polisler, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan ünlü oyuncuyu izdihamdan zor kurtardı.

Ünlü oyuncu, Bursalı vatandaşların yoğun ilgisinin görüldüğü fotoğrafı Instagram hesabından "Binlerce yüce gönüllü Bursalıya gönülden teşekkürler..." notuyla paylaştı.


#Diriliş Ertuğrul
#TRT 1
#Cem Uçan
#Aliyar
7 yıl önce