|

Diriliş Ertuğrul'a iki yeni isim

Diriliş Ertuğrul'da oynayacağı rolü için binicilik eğitimleri sırasında üç ay önce attan düşerek yaralanan Çağdaş Onur Öztürk, iyileşti ve diziye katıldı. Öztürk, 'Vasilyus' karakteriyle izleyici karşısına çıktı. Ayrıca 'Helena' karakterini canlandırmak için de 'Burçin Abdullah' dün akşam yayınlanan yeni bölümde Diriliş Ertuğrul'a dahil oldu.

Yeni Şafak
10:54 - 12/01/2017 Perşembe
Güncelleme: 11:36 - 12/01/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Diriliş Ertuğrul'a iki yeni isim dahil oldu.
Diriliş Ertuğrul'a iki yeni isim dahil oldu.

Üç sezondur TRT1 ekranlarında olan ve her hafta reyting sıralamasında yeni bölümüyle birinci, özetiyle ikinci olan Diriliş Ertuğrul dizisi heyecanla devam ediyor. Dün akşam yayınlanan bölümde diziye dahil olan 2 karakter heyecanı daha da arttırdı. Sezon başında, rolü için binicilik eğitimi aldığı sırada kaza geçiren ve hastaneye kaldırılan Çağdaş Onur Öztürk, tedavisini tamamlayarak dizide oynamaya başladı. Öztürk, Tefkur'un has adamı olarak diziye girerek, Vasilyus karakterini canlandırmaya başladı.



'Helena' karakteri dizide


Diriliş Ertuğrul dizisinde yeni gelen Helena karakteri oldukça ilgi odağı oldu. Tekfur'un kızı olarak diziye dahil olan Helena'yı ünlü oyuncu Burçin Abdullah canlandırıyor. 'Üvey Baba' isimi diziyle tanıdığımız Burçin Abdullah'ın canlandırdığı Helena, adamları ile birlikte Karacahisar'a doğru yol alırken yolda tapınakçılar tarafından saldırıya uğrar. Kaçarken ormanda Bamsı'ya rastlayan Helena, Bamsı tarafından Hanlı Pazar'a götürülür ve şifacıya teslim edilir.







#Bamsı
#Helena
#Vasilyus
#Diriliş Ertuğrul
7 yıl önce