|

Dizilerin finalleri sizin elinizde

Netflix, yeni projesi ile daha interaktif bir hizmet sunmaya hazırlanıyor. Projeye göre Netflix kullanıcıları dizinin gidişatını ve sonunu belirleyebilecek. 2018 yılında bu tarz interaktif dizileri arttırabilecek olan Netflix, gitgide artan misafir olduğu hane sayısını da böylece arttırmayı amaçlıyor.

Yeni Şafak
11:38 - 7/03/2017 Salı
Güncelleme: 11:42 - 7/03/2017 Salı
Diğer
Proje, ilk olarak deneysel amaçlı Kendi Maceranı Seç adında bir proje ile yıl sonuna kadar sunulacak.​
Proje, ilk olarak deneysel amaçlı Kendi Maceranı Seç adında bir proje ile yıl sonuna kadar sunulacak.​

Gidişatı değişebilen ve kişiye özel şekilde sonlanan oyunlar son dönemde büyük bir kitle yakalamış hatta interaktif reklam projeleri de hayata geçirilmeye başlanmıştı. İnteraktif oyun ve reklamların halk tarafından sevilmesi üzerine dizi sektörü de bu alana ilgi göstermeye başladı.



Kendi maceranı seç


Webtekno'nun paylaştığı habere göre, Netflix, gidişatını ve sonunu kullanıcılarının belirleyeceği içerikler üretmeyi planlıyor. Böylelikle bir dizideki ana karakterin kararlarını sizin vereceğiniz projede diziyi defalarca izlemeniz de sağlanacak. Hem diziden alınan zevki hem de dizide farklı gidişat ve sonların görülebilmesi için tekrar tekrar izlemenizi sağlayacak olan bu sistemi, ilk olarak deneysel olarak Kendi Maceranı Seç adında bir proje ile yıl sonuna kadar sunacak.



Ardından projenin başarısı ve ilgisine göre 2018 yılında bu tarz interaktif dizileri arttırabilecek olan Netflix, gitgide artan misafir olduğu hane sayısını da böylece arttırmayı amaçlıyor.

Recep İvedik 5'ten bir rekor daha Öğrencilerin akademik başarısı için veli okul işbirliği Vezir Parmağı büyük zarar ettirdi


#Netflix
#Kendi Maceranı Seç
7 yıl önce