|

En çok o kazandı

Forbes 2015-2016 Haziran ayı tarih aralığını baz alarak yılın en çok kazanan oyuncularını açıkladı. 10 kişilik listenin zirvesinde Johnny Depp yer alırken, listede sadece bir aktris bulunuyor.

Yeni Şafak
12:53 - 14/12/2016 Çarşamba
Güncelleme: 15:36 - 14/12/2016 Çarşamba
Diğer
Yılın en çok kazanan oyuncuları açıklandı.
Yılın en çok kazanan oyuncuları açıklandı.

Oynadıkları filmler en az 2 bin salonda gösterime giren oyuncuların kazançları karşılaştırılarak oluşturulan yılın en çok kazanan oyuncuları açıklandı. 10 kişilik listede aktris olarak sadece Julia Roberts yer alıyor. İşte yılın en çok kazanan oyuncuları:





Bradley Cooper

17 yıllık kariyeri boyunca onlarca filmde rol alan ve bir çok ödüle layık görülen Bradley Cooper, bu yılın en çok kazanan 10. oyuncusu oldu.


Julia Roberts

Mona Lisa Smile Filmiyle aldığı 25 milyon dolarlık ücretle sinema tarihinin en yüksek ücretli kadın oyuncusu olan Julia Roberts, bu yılda en çok kazanan kadın oyuncu oldu ve listede 9. sırada yer aldı.


Leonardo DiCaprio

88. Akademi Ödülleri'nde Diriliş filmindeki rolüyle En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü alan Leonardo DiCaprio, yılın en çok kazanan 8. oyuncusu oldu.


Mark Wahlberg

Kariyeri boyunnca 40'a yakın sinema filminde rol alan Mark Wahlberg, yılın en çok kazanan 7. oyuncusu oldu.


Adam Sandler

En İyi Komedi Performansı, En İyi Dövüş Performansı gibi farklı ödülleri almaya hak kazanan Adam Sandler, yılın en çok kazanan 6. ismi oldu.




George Clooney

Kariyeri boyunca 60'a yakın sinema filminde rol alan ve bir çok ödül kazanmış olan George Clooney, yılın en çok kazanan 5. ismi oldu.


Will Ferrell

1995 yılında kariyerine başlayan Will Ferrell, yılın en çok kazanan oyuncuları listesinde 4. sırada yer aldı.


Channing Tatum

Kariyerine reklam klipleriyle başlayan Channing Tatum, daha sonra rol aldığı filmlerde beğenilince sinemaya ağırlık vermeye başladı ve yılın en çok kazanan 3. ismi oldu.


Will Smith

En son
Suicide Squad
filminde rol alan ve kariyeri boyunca onlarca sinema filmine imza atan Will Smith, yılın en çok kazanan 2. oyuncusu oldu.



Johnny Depp

1984 yılında Elm Sokağı Kabusu ile kariyerine başlayan Johnny Depp, Karayip Korsanları ile unutulmazlar arasına girmiş ve onlarca ödüle layık görülmüştü. Sinema kariyerine farklı rollerle devam eden Johnny Depp bu yılın en çok kazanan oyuncusu oldu.




#Johnny Depp
#Julia Roberts
#En Çok Kazanan Oyuncular
7 yıl önce