|

Erkan Petekkaya'dan 10 milyonluk imza

Erkan Petekkaya imza attığı uluslararası anlaşmayla yeni bir kariyerin kapısını araladı. Petekkaya'nın bu anlaşma ile birlikte artık Hollywood ünlüleri gibi önemli maddi ve manevi imkânlara kavuşacağı, yılda 10 Milyon TL alacağı belirtiliyor.

Yeni Şafak
08:24 - 9/03/2017 Perşembe
Güncelleme: 08:33 - 9/03/2017 Perşembe
Diğer
Erkan​ Petekkaya, Los Angeles'ta önemli bir imza attı.
Erkan​ Petekkaya, Los Angeles'ta önemli bir imza attı.

Şimdilerde Paramparça adlı dizide izlediğimiz ve son zamanlarda magazin piyasasında Cem Yılmaz'la ilgili yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Erkan Petekkaya, Los Angeles'ta 4 gündür devam eden görüşmeler sonunda önemli bir imza attı. Erkan Petekkaya, Red Arrow ve Amerikalı yapım şirketi 'Karga Seven Pictures'ın da aralarında olduğu ortak bir konsorsiyumla dün sözleşmeleri toplu halde imzaladılar.




DÜNYACA ÜNLÜ İSİMLER


Robert De Niro, J.J. Abrahams, George Clooney, Tom Cruise ve Brad Pitt gibi isimlerle çalışan menajerlik firması 'CAA' ile Petekkaya tanıştırılıp yol haritası belirlendi. Nisan ayı sonundan itibaren Petekkaya dil eğitimi almaya başlayacak ve Hollywood kültürünü benimsemesi için 2 ay Los Angeles'ta yaşayacak. Ardından şimdiden Türkiye'ye satılması konusunda anlaşmaya varılan yeni bir dizinin çekimleri Los Angeles'ta start verilecek. Dizinin çekimleri bir süre sonra Türkiye'de devam edecek. Petekkaya'nın bu anlaşma ile birlikte artık Hollywood ünlüleri gibi önemli maddi ve manevi imkânlara kavuşacağı, yılda 10 Milyon TL alacağı belirtiliyor.



#Erkan Petekkaya
#Los Angeles
#Karga Seven Pictures
#Red Arrow
7 yıl önce