|

Eşine kızıp 10 sene ormanda yaşadı

İngiltere'de yaşayan 62 yaşındaki Malcolm Applegate, eşinden bunalıp evden kaçtı. 10 sene boyunca bir ormanda yaşayan yaşlı adam, baskılardan ve kurallardan çok sıkıldığını söyledi. Yıllar sonra eşini telefonla arayan adam, tekrar evine döndü.

Yeni Şafak
14:22 - 29/10/2017 Pazar
Güncelleme: 14:32 - 29/10/2017 Pazar
Diğer
62 yaşındaki adam, 10 sene sonra evinde şimdi mutlu olduğunu söylüyor.
62 yaşındaki adam, 10 sene sonra evinde şimdi mutlu olduğunu söylüyor.

Malcolm Applegate isimli adam, 10 yıl önce evden çıktı ve karısı bir daha izine rastlayamadı. Eşinin şikayetlerinden bıkan 62 yaşındaki bahçıvan, evini terk ederek ormana kaçtı.

Fampborough, Hampshire'da yaşanan olayda, eşinin fazla çalışmasından sürekli şikayet etmesi ve aşırı kontolcü bir insan olmasından bunalan Malcolm Applegate, bir gün evden çıkmış ve bir daha geri dönmek içinden gelmemiş. Ormanlık alana gidip kamp kuran adam uzun yıllar burada yaşamış.

Hİç kimseye haber vermeden gitti
  • "Eşim ile arkadaş olmadan önce, 25 yıl boyunca Farnborough'da bahçıvan olarak çalışıyordum. Evlendikten sonra hayatım giderek daha huzursuz bir hal aldı. Bu sebeple daha çok çalışmaya başladım ve karımın kızgınlığı daha da arttı. . Kontrolcü davranışları artmaya başladı ve saatlerimi kısıtlamak istedi. Uzun süre evliliğimi devam ettirmeye çalıştım ama olmadı ve sonunda yola çıkmaya karar verdim. Hiç kimseye bir şey söylemeden ayrıldım ve on yol boyunca ondan kaçtım."

Daily Mail'in haberine göre, yaşlı adam yola bisikletle çıkmış. Birmingham'dan Londra'ya giderken yolda bisikletini çaldıran Applegate, üç hafta süren yolculuğunun yarısını yürüyerek geçirmiş.

Gündüzleri çalışarak geçindi

Londra'nın güneybatısındaki Kingston yakınlarında bir ormanlık alana giden adam, burada kamp kurmuş ve 10 yıl boyunca gündüzleri yaşlılar için kurulmuş bir merkezde bahçıvanlık yaparken geceleri de kampta, gözlerden uzakta yaşamayı tercih etmiş.

Malcolm Applegate, 10 yıllık aradan sonra kendisinin öldüğünü düşünen eşine telefonla ulaştı ve evine döndü.

#İngiltere
7 yıl önce