|

Eşiyle kavga eden kadın uçağa zorunlu iniş yaptırdı

Katar'dan Endonezya'ya doğru havalanan uçaktaki bir kadın yolcu, yanında uyuyan kocasının parmak iziyle telefonu açtı. Telefonu karıştırınca gördüklerine sinirlenen kadın, kocasına vurmaya başladı. Öfkeli kadın sakinleştirilemedi, durumun kontrolden çıkmasıyla uçak Hindistan'a zorunlu iniş yaptı.

Yeni Şafak
10:13 - 7/11/2017 Salı
Güncelleme: 10:18 - 7/11/2017 Salı
Diğer
Endonezya'ya giden uçak, kavga eden çift ve çocuklarının indirilmesiyle yoluna devam etti.
Endonezya'ya giden uçak, kavga eden çift ve çocuklarının indirilmesiyle yoluna devam etti.

Katar Havayollarına ait uçakta adı açıklanmayan kadın, uyuyan kocasının elini kullanarak, parmak iziyle açılan telefonuna ulaştı. Telefonu karıştırdıktan sonra, eşinin mesajlarını gören kadın, önce eşine vurmaya başladı. Uçuş görevlilerinin kadını sakinleştirememesi üzerine ve durumun kontrolden çıkması üzerine, pilot Hindistan'ın güneyindeki Chennai kentine zorunlu iniş yaptı.

Gözaltında tutuldular

İranlı çift ve tartışma sırasında yanlarında oturan çocuklarının çıkarılmasından sonra, uçak Endonezya'ya doğru yola devam etti. Çiftin Hindistan vizesi olmadığı için, bu ülkede gözaltı merkezinde tutuldular.

Kadının yatışması üzerine üçlü, Kuala Lumpur üzerinden Katar'a geri giden bir uçağa bindi.

Öfkeli yolcularla ilgi yasa tasarısı hazırlandı

BBC'nin haberine göre, Hindistan'daki uçuşlarda öfkeli yolcular giderek büyüyen bir sorun ve bu sorunla başa çıkabilmek için yeni bir yasa tasarısı gündemde. Bir Hint milletvekili, tamamı ekonomi koltuklarla dolu bir uçuşta, birinci sınıf koltuk verilmediği için hosteslere vurunca, ülkedeki tüm uçuşlardan bir süreliğine yasaklanmıştı.


#Hindistan
#Endonezya
#uçak
6 yıl önce