|

Eşref Kolçak'tan şaşırtan sözler: İlaçlarını almıyordu

Vefat eden Harun Kolçak'ın babası Eşref Kolçak, oğlunun vefatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. "Doktoru verdikleri ilaçların hiçbirini almadığını söylemişti. Annesinin üzerine yemin ettirerek ilaçlarını almasını söyledim" diyen Kolçak, Harun Kolçak'ın söz verdiğini fakat yine ilaçlarını kullanmadığını kaydetti.

Yeni Şafak
15:51 - 20/07/2017 Perşembe
Güncelleme: 16:00 - 20/07/2017 Perşembe
IHA
Harun-Eşref Kolçak
Harun-Eşref Kolçak
Usta sanatçı
Harun Kolçak
bir süredir tedavi gördüğü prostat kanserine dün gece saat 23.00 sularında yenik düştü. Ünlü ismin ölüm haberi sanat camiasını da yasa boğdu.
Oğlunun ölüm haberini
Bursa
'nın
Gemlik
ilçesindeki evinde öğrenen usta sanatçı
Eşref Kolçak
, oğlu ile son görüşmesini anlattı. Oğlunun cenazesinin daha önce kendi mezarını da yaptırdığı
Gemlik
İlçe Mezarlığı'nda 7 yıl önce kaybettiği eşi Özcan Kolçak'ın mezarının üzerine gömüleceğini ifade eden Kolçak, "Benim de mezarım orada. Eşimin yanına kendi mezarımı da yaptırdım. Eşimin mezarının üzerine defnedilecek. Televizyonlar iki saatten fazladır yayın yapıyor. Sanat arkadaşları konuşuyorlar. Mukadderat, bunu değiştiremezseniz. Ne yaparsanız yapın, alnınıza ne yazılmışsa onu yaşarsınız" dedi.


"Annesinin üzerine yemin ettirdim"
Oğlu
Harun Kolçak
ile Ramazan'dan önce
Yalova
'da verdiği konserde beraber olduklarını ifade eden
Eşref Kolçak
, "O konserini izledim. Bir de 15 Temmuz'da doğum günüydü. Telefon ile konuştuk, 'Baba doktor yanımda, onunla konuş' dedi. Ben iyi dileklerimi ilettim. Doktor bana iyi olduğunu söyledi ama doktorunun konuşması bile beni tatmin etmedi. 2-3 gün sonra da tekrar hastaneye kaldırıldı. Daha sonra hastanedeyken doktoruyla görüştüm, 'Verdiğimiz ilaçların hiçbirini almamış' dedi. Kasıtlı olarak almamış. Annesinin üzerine yemin ettirdim, 'İlaçlarını al' dedim, 'Tamam baba, yemin ederim alacağım' dedi ama yine almamış. Allak bullak durumdayım. Ne söylesem benim için hiçbir şey ifade etmez" diye konuştu.
#Harun Kolçak
#Eşref Kolçak
7 yıl önce