|

Ev ilanı sosyal medyanın diline düştü

Bir emlak sitesinde evini satmak için 'destan' yazan Hüseyin Tanrıkulu isimli ev sahibi sosyal medyada adından söz ettiriyor. 2 odanın da salona bağlı olduğu evin tek bir prizden süpürülebildiğini söyleyen Tanrıkulu, bu durumun aynı zamanda kopan aile bağlarını güçlendireceğini düşünüyor. Evin altında turşu bidonları için bile yer olduğunu belirten ev sahibi, yazdığı metin dolayısıyla iş teklifleri aldığını söylüyor.

Yeni Şafak
13:04 - 10/08/2016 Çarşamba
Güncelleme: 13:14 - 10/08/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Hüseyin Tanrıkulu satışa çıkardığı evi için verdiği ilanla adından söz ettiriyor.
Hüseyin Tanrıkulu satışa çıkardığı evi için verdiği ilanla adından söz ettiriyor.

Ankara'da bir emlak sitesine verdiği ilan ile adından söz ettiren Hüseyin Tanrıkulu, yazdığı metin ile birçok emlakçının dikkatini çekti. Sosyal medyada da paylaşılan ilan metninde evinin Peyami Safa Mahallesi'nde olduğunu söyleyen Tanrıkulu, Peyami Safa'nın mahallede yaşasaydı kesin seveceğini iddia ediyor.



Yalnızca evini satmak istediğini fakat bunun yerine birçok yerden iş teklifi geldiğini anlatan Tanrıkulu, "Ben evimi satmak istiyorum işe falan ihtiyacım yok" diye konuştu. Satış ve emlak danışmanlığı gibi birçok teklif Tanrıkulu aynı zamanda vatandaşların 'Bizim de ilan metnimizi sen yaz' taleplerine maruz kaldığını anlatıyor.



Hüseyin Tanrıkulu satılığa çıkardığı evinde 2 odanın salona bağlı olması durumunu da avantaja çevirmiş. Ona göre bu tarz bir ev süpürge tek bir prizde takılıyken süpürülüyor. Aynı zamanda odaları birbirine bağlanan bu evde aile bağlarının güçleneceğini söyleyen ev sahibi Tanrıkulu, "Kimin evde olup olmadığını, kimin Merve'lere ders çalışmaya gidip gitmediğini kontrol etmek daha kolaylaşmıştır. Özlediğiniz çekirdek aile yaşantısını bu evde mükemmel bir şekilde yaşarsınız" diye konuştu.



İşte o ilandan bir bölüm:


'Binanın önünden otobüs geçmektedir. Otobüs durağı da hemen önündedir. Eğer durursa binebilirsiniz, durmazsa elli metre ileride cadde üstünde başka bir otobüsün geldiği durak var oradan binebilirsiniz. Eğer o da durmazsa duraktaki diğer arkadaşlarla birbirinize bakıp otobüs şoförüne kızarak, yavaş yavaş yatışabilirsiniz'



#Hüseyin Tanrıkulu
#Ankara
#Mamak
8 yıl önce