|

Fatma Girik 10 gün sonra yeniden ameliyat oldu

Kalça rahatsızlığı nedeniyle ameliyat edilen Fatma Girik, takılan protezin zarar görmesi nedeniyle ikinci kez ameliyata alındı. Usta oyuncunun tedavisi sürüyor.

Yeni Şafak
09:02 - 1/12/2016 Perşembe
Güncelleme: 09:05 - 1/12/2016 Perşembe
Diğer
Usta oyuncu ilk ameliyatını 10 gün önce geçirmişti.
Usta oyuncu ilk ameliyatını 10 gün önce geçirmişti.

Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Fatma Girik kalça eklemelerindeki bozulma nedeniyle yürümez hale gelince 10 gün önce ameliyat olmuş, kalçasına protez takılmıştı.



Hürriyet'te yer alan habere göre; taburcu olan Fatma Girik İstanbul'daki evinde düştü. Takılan protez zarar gördü. İkinci kez ameliyat edilen Fatma Girik'in hastanedeki tedavisi sürüyor.



Girik'in ilk ameliyatına giren Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç Dr. Çağatay Öztürk, ünlü sanatçının hayati tehlikeyi atlattığını belirterek, "Sanatçının, son dönemde artan bir kalça ağrısı vardı. Geçen hafta itibarıyla artık yürüyemez hale gelmişti. Yapılan tetkiklerde kalça ekleminde bir dejenerasyon saptadık ve kalça eklemini protezle değiştirdik. Kendisi şu an yürüyor. Bir, iki gün daha hastanede fizik tedavi süreci var. Ondan sonra eve çıkaracağız. Muhtemelen hafta başında taburcu edilir" demişti.


#Fatma Girik
#Ameliyat
7 yıl önce