|

Baba filminin efsane yönetmeni Francis Ford Coppola heyecanla beklenen yeni filmi Megalopolis için tarih verdi

Yaşayan en büyük yönetmenlerden biri olan Baba" (Godfather) serisi ve "Kıyamet" (Apocalypse Now) gibi yapımlarıyla bilinen yönetmen Francis Ford Coppola'nın, neredeyse kırk yıldır hayata geçirmeye çalıştığı 'Megalopolis'i vizyona girmeye hazırlanıyor. Usta yönetmen merakla beklenen yeni filminin izleyiciyle buluşacağı tarihe ilişkin açıklama yaptı. Film, yılın en heyecan verici yapımları arasında yer alıyor. Peki, Megalopolis filminin konusu ne, oyuncuları kimler, nerede çekildi? İşte Megalopolis filmine dair detaylar...

Seren Som
13:45 - 9/01/2024 Salı
Yeni Şafak
Francis Ford Coppola
Francis Ford Coppola
Baba" (Godfather) serisi ve "Kıyamet" (Apocalypse Now) gibi yapımlarıyla sinema tarihinin efsane isimlerinden biri haline gelen
Francis Ford Coppola
'nın "Megalopolis" filmi merak bekleniyor.

Prodüksiyonu Mart 2023'te tamamlanan ve kendi kendine finanse ettiği için Coppola'ya 120 milyon dolara mal olan 'Megalopolis' yılın en heyecan verici yapımları arasında yer alıyor.

Megalopolis filminin konusu ne?

"Megalopolis" filmi, yıkıcı bir felaketin ardından New York'u bir ütopya olarak yeniden inşa etmek isteyen bir mimarın hikayesini konu ediyor. Ancak onun isteklerini gerçekleştirmesi, belediye başkanının planlarıyla çeliştiği için pek de kolay olmuyor.

Megalopolis filminin oyuncuları kimler?

'Megalopolis'in başrollerinde Adam Driver, Forest Whitaker, Nathalie Emmanuel, Jon Voight, Laurence Fishburne, Aubrey Plaza, Shia LaBeouf, Chloe Fineman, Kathryn Hunter ve Dustin Hoffman gibi isimlerin yer alıyor.

Megalopolis filmi nerede çekildi?

Yaşayan en büyük yönetmenlerden biri olan Coppola'nın hem yazıp hem yönettiği Megalopolis'in çekimleri Atlanta ve New York'ta gerçekleştirildi.

Megalopolis filmi ne zaman vizyona girecek?

'Megalopolis' hakkında usta yönetmenden yeni bir açıklama geldi. ve 120 milyon doların üzerine mal olan filminin 2024'te gösterime gireceğini doğrulayan Coppola,
"Sadece birkaç ay sonra vizyonda olacak. Tek söyleyebileceğim, filmdeki oyuncuları çok sevdiğim. Sıradışı ve asla sıkıcı değil. Bunun dışında, bekleyin ve görün"
diye konuştu.



#Megalopolis
#Francis Ford Coppola
#Baba
#The Godfather
#Sinema
4 ay önce