|

Gülse Birsel'den Kılıçdaroğlu patlaması: Terbiyesiz!

Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Bakan Sema Ramazanoğlu için sarf ettiği seviyesiz sözlere bir tepki de Hürriyet yazarı Gülse Birsel'den geldi. Birsel, bugün kendi köşesinde yayınlanan yazısında Kılıçdaroğlu'na hitap ederek, "Kaba,terbiyesiz ve kabadayı" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
10:30 - 6/04/2016 الأربعاء
Güncelleme: 10:34 - 6/04/2016 الأربعاء
Yeni Şafak

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun dünkü grup toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu için, "Valisi konuşmuyor, Milli Eğitim Bakanı konuşmuyor. Aileden sorumlu Bakan da zaten birilerinin önüne yatmış vaziyette o da konuşmuyor" şeklinde aşağılık sözlerine tepkiler dinmek bilmiyor. Bakan Ramazanoğlu için seviyesiz sözleri sarf ettiği andan itibaren twitterda #AhlaksızKılıçdaroğlu etiketiyle dünya gündemine giren ve linç edilen Kılıçdaroğlu'na bir tepki de muhalif kimliği ile bilinen Hürriyet yazarı Gülse Birsel'den geldi.



Birsel, kendi köşesinde bugün yayımlanan yazısında Kılıçdaroğlu için şu ifadeleri kullandı:



"Kabadayılığın, kabalığın, terbiyesizliğin (en azından bizim gözümüzde) bir sempatisi,popülaritesi yok. Siyasetçiler var zannediyor galiba ama yok! Nazik ve saygılı olursanız, biz de size saygı duyarız"










#Gülse Birsel
#Kemal Kılıçdaroğlu
#Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu
٪d سنوات قبل