|

Habeşli yetim ve yoksullara gidiyoruz

Uluslararası İşbirliği ve Yardımlaşma Derneği IBS 1994 senesinden bu yana dünyanın değişik coğrafyalarında mazlumların yanında olan bir sivil toplum kuruluşudur.Vekalet yolu ile KURBAN çalışmamız kapsamında Habeşistan’ın farklı bölgelerinde KURBAN kesimlerimizi yapacağız. Kurbanlarını derneğimize vekalet vererek kestirmek isteyen kardeşlerimiz için KURBAN ücretimiz 450 TL’dir.

Yeni Şafak ve
16:54 - 23/08/2017 Çarşamba
Güncelleme: 17:34 - 23/08/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Kurbanlarını derneğimize vekalet vererek kestirmek isteyen kardeşlerimiz için KURBAN ücretimiz 450 TL’dir.
Kurbanlarını derneğimize vekalet vererek kestirmek isteyen kardeşlerimiz için KURBAN ücretimiz 450 TL’dir.

IBS, Kamu yararına çalışan, İslam İşbirliği Teşkilatı İnsani Yardım Forumu kurucularından, Birleşmiş Milletler ECOSOC-NGO biriminde danışmanlık statüsünde olan, Dünya Aile Birliği (WFO) üyesi bir dernektir.

Uluslararası İşbirliği ve Yardımlaşma Derneği IBS olarak Vekalet yolu ile KURBAN çalışmamız kapsamında Habeşistan’ın farklı bölgelerinde KURBAN kesimlerimizi yapacağız. Kurbanlarını derneğimize vekalet vererek kestirmek isteyen kardeşlerimiz için KURBAN ücretimiz 450 TL’dir.

Vekalet verilen kurbanların alımları, kesilip dağıtılmaları organizasyon için bölgeye giden, dernek üyesi ve gönüllüsü yetkililerimiz tarafından yapılmaktadır.

Kurban bağışlayan hayırseverlerimize, kurban ücreti yatırıldıktan sonra SMS ile kayıt alındı bilgisi gönderilmektedir. Kurbanda yapılan bütün faaliyetimiz video ve fotoğraf kayıtlarına alınmakta, Kurban bayramı sonrasında vekalet isminin okunduğu kısım da dahil vekalet veren hayırseverimizin cep telefonuna link olarak gönderilmektedir. İsteyen hayırseverlerimize DVD olarak da ulaştırılmaktadır.

Bu sene de AFRİKA’DA BİR KURBAN BİN BAYRAM diyerek Habeşli kardeşlerimizin yanında olacağız.

www.ibs.org.tr
/ 0216 545 71 71
#İBS
#Habeş
#Kurban Bayramı
7 yıl önce