|

Hayranının hediyesini kabul etmeyince bıçaklandı

Japonya'da yaşanan olayda Tomohiro Iwazaki isimli genç, ünlü popçu Mayu Tomita'ya hediye olarak bir saat gönderdi. Tomita'nın hediyeyi kabul etmeyerek iade etmesi üzerine Tomohiro isimli genç ünlü popçuyu defalarca bıçakladı. Hastalıklı bir hayranlık besleyen Tomohiro gözaltına alındıktan sonra genç kadını göğsünden ve boynundan bıçakladığını itiraf etti. Tomita ise yoğun bakımda ölüm kalım savaşı veriyor.

Yeni Şafak
10:34 - 24/05/2016 Salı
Güncelleme: 10:39 - 24/05/2016 Salı
Diğer
Bıçaklanan Mayu Tomita yoğun bakımda tedavi görüyor.
Bıçaklanan Mayu Tomita yoğun bakımda tedavi görüyor.

Japonya

'nın tanınmış pop şarkıcılarından Mayu Tomita, kendisine saat gönderen bir hayranının hediyesini geri gönderdiği için defalarca bıçaklandı.

Polis

,

Tokyo

'nun batısında geçtiğimiz cumartesi gerçekleşen saldırıda kullanılan bıçağı olay yerinde buldu. Şarkıcı Tomita'nın konser vereceği yerin yakınında bir merdivende, kanlı bir maske ve kan izleri de tespit edildi.



Olay sonrası gözaltına alınan zanlı Tomohiro Iwazaki (27) adlı adam, Tomita'yı göğsünden ve boynundan bıçakladığını itiraf etti. Iwazaki, poçuya tuzak kurduğunu çünkü sanatçıya gönderdiği hediyenin geri gönderilmesine kızdığını ifade etti. The Japan

Times

'ın haberine göre, Iwazaki polise; "Kendimi kaybettim ve onu defalarca bıçakladım. Çünkü bana açık bir biçimde cevap vermedi."sözleriyle olayı açıkladı.



Sosyal medyadan mesaj bıraktı


The Japan Times'ın haberine göre, Tomohiro Iwazaki'nin, 20 yaşındaki popçunun

Twitter

adresine ve blog sayfasına bir yığın mesaj bıraktığı belirlendi. Iwazaki, bir mesajında; "Senin tarafından hor görülmeyi asla unutmayacağım" satırlarını yazarken bir diğerinde ise; "Sırf bir kız tarafından reddedildiği için öldürmek aşırı olurdu" ifadeleri yer alıyor.



#Tomohiro Iwazaki
#Mayu Tomita
#Japonya
#Japan
8 yıl önce