|

İstanbul'da kitap baharı

Sancaktepe Belediyesi'nin düzenlediği Kitap Fuarı başladı. Fuarın açılışını yapan Belediye Başkanı İsmail Erdem, 'Kitaplar sayesinde zengin kültürümüzü gelecek nesillere aktarmayı hedefliyoruz.

Yeni Şafak ve
04:00 - 1/10/2016 Cumartesi
Güncelleme: 22:16 - 30/09/2016 Cuma
Yeni Şafak

Gençlerimiz en büyük zenginliğimiz. Bilgi evleri, kütüphaneler, gençlik merkezleri, yakında açacağımız Necmettin Erbakan Külliyesi'yle gençlerimize sosyal ve kültürel alanda kendilerini geliştirme fırsatı sunuyoruz" dedi. 9 Ekim'e dek sürecek fuarda aralarında İhsan Deniz, Mustafa Armağan, Ahmet Taşgetiren, Kadir Mısırlıoğlu'nun da bulunduğu 142 yazar ve şairi okurlarıyla buluşturacak. Fuarda 15 Temmuz Şehitleri anısına fotoğraf sergisi de ziyaret edilebilecek.



SULTANBEYLİ'DE İKİNCİ BULUŞMA


Sultanbeyli Kitap Fuarı ise bu yıl ikinci kez edebiyatseverlerle buluşuyor. Bugün Kent Meydanı'nda başlayan fuara 100'e yakın yazar, 70'in üstünde kitabevi katılıyor. 9 Ekim'e dek sürecek etkinliklerde Prof. Dr. Erhan Afyoncu ve Prof. Dr. İskender Pala'nın onur yazarları olarak katıldıkları fuara İhsan Süreyya Sırma, Veyis Ateş, Ersin Çelik, Kahraman Tazeoğlu, Hikmet Anıl Öztekin, İsmail Kılıçarslan gibi isimler yer alacak.



#Sancaktepe
#Kitap Fuarı
8 yıl önce