|

İstiklal Caddesi'nin bir tarafı boş kaldı

İstanbul’da hava sıcaklığı 40 dereceyi gösterirken Taksim İstiklal Caddesi’nde vatandaşlar gölgeden yürümeyi tercih etti ve ilginç bir görüntü oluştu. Vatandaşlar havanın bunaltıcı sıcak olması nedeniyle caddenin sol tarafını tercih ettiklerini ifade etti.

Yeni Şafak
16:38 - 30/06/2017 Cuma
Güncelleme: 16:46 - 30/06/2017 Cuma
IHA
Taksim İstiklal Caddesi'nde aşırı sıcaklar nedeniyle gölgeden yürüyen vatandaşlar ilginç görüntüler oluşturdu.
Taksim İstiklal Caddesi'nde aşırı sıcaklar nedeniyle gölgeden yürüyen vatandaşlar ilginç görüntüler oluşturdu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarlarının ardından İstanbul’da hissedilen hava sıcaklığı 40 dereceye ulaştı. Kavurucu sıcaklardan bunalan vatandaşlar çareyi gölgeliklerde serinlemekte buldu. Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde ise sıcak nedeniyle vatandaşların gölgede yürümesi ilginç bir görüntü oluşturdu. Öğle saatlerinde güneşin en tepeye çıkmasıyla birlikte caddenin bir tarafında güneş, diğer tarafında ise gölge oluştu. Caddede yürüyen vatandaşlar da bir tarafı tercih edince, caddenin öteki tarafı boş kaldı.

Ahmet Çalışkan isimli vatandaş, ''Caddenin sol tarafı gölge olduğu için buradan yürüyorum. Çünkü diğer taraf güneş ve sıcak. Herkes bu şekilde yapıyor'' dedi. İbrahim Köksel ise, “Sıcaklık çok yüksek, yürürken mümkünse gölgeyi tercih ediyorum. Çünkü caddenin diğer tarafı çok sıcak, sürekli bu şekilde yapıyorum” ifadelerini kullandı.

#İstanbul
#Beyoğlu
#Taksim
7 yıl önce