|

Kanser hastası genç kızdan 'son' çağrı

Uzun süredir yumuşak doku kanseriyle mücadele eden Emel Gözde Becerikli'nin sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı çağrı herkesi duygulandırdı. Gözde Becerikli paylaşımında "46 kiloya düştüm, beslenemiyorum. Gün aşırı acildeyiz çaresi yok. Acil beni ameliyat edebilecek değerli bir genel cerrah arıyorum. Arkadaşlarım son şansım bu yoksa öleceğim" dedi.

Yeni Şafak
16:36 - 11/09/2017 Pazartesi
Güncelleme: 16:50 - 11/09/2017 Pazartesi
Diğer
Uzun süredir yumuşak doku kanseriyle mücadele eden Emel Gözde Becerikli'nin sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı çağrı herkesi duygulandırdı.
Uzun süredir yumuşak doku kanseriyle mücadele eden Emel Gözde Becerikli'nin sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı çağrı herkesi duygulandırdı.

Tasarımcı Emel Gözde Becerikli'nin yazdıkları kısa süre içerisinde binlerce kişi tarafından paylaşıldı. Kanser hastalığıyla 23 yaşından beri mücadele eden 34 yaşındaki Becerikli'nin 'Gözde'yi yaşatalım' başlıklı paylaşıma sanatçılardan dadestek geldi. Tasarımcı Gözde Becerikli'nin daha önce kanseri defalarca yendiği ancak tekrardan nüksettiği öğrenildi. Becerikli, "Son şansım bu, yoksa öleceğim" ifadelerini kullandı.

Gözde Becerikli'nin o paylaşımı:
'Toz pembe hayaller simsiyah oldu'

Milliyet'in haberine göre, Emel Gözde Becerikli, kanser olduğunu öğrendiği günü şu sözlerle anlatmıştı:

"Kanser olduğumu öğrendiğinde tek kelimeyle yıkıldım. Daha 23 yaşındaydım. Hayat benim için kararmıştı. Düşlerimi süsleyen toz pembe hayaller bile simsiyah olmuştu. Sonraki kısım ise çok daha zordu. Doktorların hiç karşılaşmak istemediği bir kanser türü olan yumuşak doku kanseri teşhisi kondu. Hastalık sürekli tekrarladı ve ardı arkası kesilmeyen ameliyatlara girdim"


#Emel Gözde Becerikli
#Kanser
#Yumuşak doku kanseri
7 yıl önce