|

Kayıp kızını arayan anne izleyenleri şoke etti

13 yaşındaki Aleyna Akagündüz, 12 Ağustos’tan beri kayıp. Annesi Sevinç Akagündüz, kayıp kızını bulmak için bir televizyon programına başvurdu. Küçük Aleyna canlı yayında bulundu, ama korkunç bir gerçek ortaya çıktı. Çocukları, Sevinç Akagündüz'ün sürekli kendilerini dövdüğünü iddia etti.

Yeni Şafak
10:57 - 26/08/2017 Cumartesi
Güncelleme: 11:05 - 26/08/2017 Cumartesi
Diğer
Sevinç Akagündüz'ün çocukları, annelerinin şiddet uyguladığını iddia etti.
Sevinç Akagündüz'ün çocukları, annelerinin şiddet uyguladığını iddia etti.

Kayıp kızını arayan Anne Sevinç Akagündüz’ün 16 yaşındaki oğlu Ahmet Akagündüz annesinin uyguladığı şiddeti anlattı. ‘Annem beni hem dövüyordu hem de dövdürüyordu. Arkadaşları ve annem ayrı ayrı beni dövdü. Annemin bizi dövdüğü sopaların adları vardı. Haydar adını verdiği sopasıyla bizi dövüyordu’ dedi.

Annenin çocuklarını dövdüğü sopalar canlı yayında görüntüledi. Anne Sevinç Akagündüz ise ‘Herkesin evinde bir Haydar vardır’ sözleriyle kendini savundu.

Damadı da şiddeti doğruladı

Canlı yayına Manisa’dan bağlanan büyük kızı Ecem Toğuşlu ve damadı Gökhan Toğuşlu da Sevinç Akagündüz’ün 6 çocuğuna şiddet uyguladığını iddia etti. Hürriyet'in haberine göre; çocuğunu aramak için ekranda ağlayan Sevinç Akagündüz ile ilgili şiddet iddiaları izleyenleri şoke etti.


#Şiddet
#Televizyon
7 yıl önce