|

Kilosuna hakaret edenleri pişman etti

İngiltere'de Alvina Rayne isimli kadın, arkadaşının fazla kiloları ile dalga geçmesinden sonra, durumu kabullenmeyip 60 kilo zayıfladı. Şekerli ve yağlı yiyeceklerden uzak duran Alvina Rayne, geceleri yemek yediğini ve birkaç merdiven çıktıktan sonra nefes alamadığını söyledi.

Yeni Şafak
16:28 - 16/02/2017 Perşembe
Güncelleme: 16:33 - 16/02/2017 Perşembe
Diğer
Genç kadın 60 kilo verdi.
Genç kadın 60 kilo verdi.

32 yaşındaki Alvina Rayne,arkadaşının kırıcı yorumlarıyla başa çıkmak için günde 5 bin kalori ile beslenmeye başladı. Gün boyunca abur cubur, atıştırmalıklar, şekerli ve yağlı yiyeceklerle beslenen Alvina Rayne,kendine 'dur' demeye karar verdi.



Arkadaşlarının yanıldığını kanıtlamak için düşük karbonhidratlı ketojenik bir perhize başladı ve yaklaşık 60 kilo verdi. Duyduğu hakaretler ile ilgili "Bu durumda ben 'değersiz, çirkin ve denese bile bu kiloları kaybedemeyecek' bir kadın konumuna düşüyordum. Bana "çirkin bir yağ torbası" olduğumu söylüyordu. Tabii bunun yanı sıra böyle başka hakaretler de duyuyordum" diyen Alvina Rayne, sabahtan akşama kadar sürekli yemek yediğini söyledi.



Şimdi 63 kilo


Azmiyle şaşırtan Alvina Rayne, "Bazen gece yarısı iki kase mısır gevreği yerdim. Kilolarım o kadar artmıştı ki; birkaç merdiven çıktıktan sonra nefes alamazdım. Erkek tişörtleri ve pantolonları alırdım" diye konuştu. Ketojenik diyete başladığında, şekerli atıştırmalıkları ve dışarıdan söylenen yağlı yiyecekleri kesen Alvina Rayne, şimdi 63 kilo ve bu sorunları yaşayan başka insanlara da internetten yardım ediyor. Obezite dolayısıyla yaşadığı sağlık problemlerinin bile bir bir yok olmaya başladığını söylüyor.








#Albina Rayne
7 yıl önce