|

Kitap kurtları fuarda buluştu

Beykoz ve Eyüp Belediyesi’nin çocuklar için düzenlediği kitap fuarları başladı... Bir hafta sürecek fuarlar çocuk edebiyatının Türkiye'den ve dünyadan en seçkin örneklerini sunuyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 25/04/2017 Salı
Güncelleme: 00:51 - 25/04/2017 Salı
Yeni Şafak
Albayrak Medya'nın Bilge Çocuk ve Bilge Minik dergileri de özel standında çocukları bekliyor.
Albayrak Medya'nın Bilge Çocuk ve Bilge Minik dergileri de özel standında çocukları bekliyor.

Minik kitap kurtlarına müjde... İstanbul'un farklı iki noktasında, Beykoz ve Eyüp'te çocukları iki kitap fuarı bekliyor... Eyüp Belediyesi tarafından “Çocuk Sanat Festivali” kapsamında düzenlenen kitap fuarı başladı. Albayrak Medya'nın Bilge Çocuk ve Bilge Minik dergileri ana medya sponsorluğunda gerçekleştirilen fuar 28 Nisan'a dek sürecek. Arkadaş, Yaz, National Geographic, Nesil Çocuk, Bulut gibi yayınevleri Türk ve dünya edebiyatından kitapları okurlarla buluşturacak.


HEM EĞLENİP HEM ÖĞRENECEKLER

Beykoz Belediyesi’nin düzenlediği “3. Çocuk Kitapları Fuarı” ise alanında ilk ve tek fuar. Gülten Dayıoğlu'nun onur konuğu olduğu fuarda 75 yayınevi tarafından imza günleri, söyleşiler, atölyeler gibi 150 etkinlik düzenlenecek. Şermin Şarkacı, Erol Erdoğan, İrfan Gürkan Çelebi, Melih Tuğtağ gibi yazarlar da okurlarla buluşacak. Ayrıca tarih boyunca keşif ve icatlarıyla, insanlığa katkıda bulunan önemli şahsiyetler tiyatral etkinliklerle canlandırılacak ve çocuklar eğlenerek öğrenecekler.

#​Beykoz
#Eyüp
#Kitap fuarı
7 yıl önce