|

Michael'ı öldürdüler

Michael Jackson'un babasından sonra ablası da pop kralının öldürüldüğünü iddia etti. Abla La Toya Jackson, "Ölüsü, dirisinden daha değerliydi. Onu öldürdüler, bu bir tek kişinin işi de değil. Aileme 1 ay önce Londra'ya hiç gidemeyecek demiştim” şeklinde konuştu.

Aa
00:00 - 13/07/2009 Pazartesi
Güncelleme: 03:25 - 13/07/2009 Pazartesi
Yeni Şafak
Michael'ı öldürdüler
Michael'ı öldürdüler

Pop kralı Michael Jackson'un 'parası için öldürüldüğü' iddiasını babasından sonra ablası da ileri sürdü.

25 Haziran'da Los Angeles'ın kuzeybatısında kurduğu Neverland Çiftliği'nde 51 yaşında yaşamını yitiren Michael Jackson'ın ablası La Toya Jackson (53), İngiliz gazeteleri Mail on Sunday ve News of the World'e yaptığı açıklamada, Jackson'ın "kazanç elde etmek isteyen bir grup asalak tarafından öldürüldüğünü" ileri sürdü.

LONDRA'YA GİDEMEYECEK

Otopsi sonuçlarının nasıl çıkacağı konusunda net bir fikri olduğunu söyleyen abla Jackson, “Michael'ın öldürüldüğünü düşünüyorum. Bunu başından beri hissediyordum. Bu tek bir kişinin işi değil. Bazı kişilerin komplosu” dedi. "Michael'ın değerinin 1 milyar dolardan fazla olduğunu" öne süren La Toya Jackson, "Aileme, 1 ay önce onun Londra'ya hiç gidemeyeceğini söylemiştim. Michael'ın ölüsü, dirisinden daha değerliydi. Bir aydan kısa bir süre önce kendi kendime, Londra'daki konserden önce ölecek dedim" şeklinde konuştu.

MÜZİĞİ BIRAKACAKTI

Michael'ın çevresindeki "asalak grubun" pop yıldızını ailesinden ve arkadaşlarından uzaklaştırdığını ve 50 konserlik bir anlaşma yapmaya zorladığını ileri süren La Toya Jackson şunları ifade etti: "Asalaklar, Michael'ı süt veren inek gibi görüyorlardı, onu ilaçlara bağımlı biri haline getirdiler. Sanırım bu dengesini bozdu ve ölümüne yol açtı. Kardeşimi öldürenin ne ya da kim olduğunu bulana kadar durmayacağım. Müzikten kopmak istiyordu, artık sahneye çıkmak istemiyordu. İlk filminin adı Thriller olacaktı.” Jackson'un babası Joe Jackson da, 2 gün önce "Oğlum cinayete kurban gitti" demişti.

15 yıl önce