|

Muhteşem çöküş: İlk 10'a bile giremedi

Yaptığı tarihi hatalar ve hakaret dolu sahneleriyle eleştirilen Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi, reyting sıralamasında ilk 10'a bile giremedi. Beren Saat'in oynadığı bölüm ile geçen hafta birinci olduğu AB sıralamasında bu hafta 4. olan dizi, totalde ise dibe vurdu.

Yeni Şafak
13:19 - 8/01/2016 Cuma
Güncelleme: 14:52 - 8/01/2016 Cuma
Yeni Şafak

Tarihi hatalar ve hakaretlerle Osmanlı dönemini anlatan "Muhteşem Yüzyıl Kösem" dizisi, Beren Saat'in katıldığı hafta birinci olduğu reyting sıralamasında, tekrar dibe vurdu.



İstediği sonuçları alamayınca kadrosuna Beren Saat'i iki hafta önceden katan "Muhteşem Yüzyıl Kösem", bu hafta da reytinglerde hayal kırıklığına uğradı. Totalde ilk 10'a bile giremeyen dizi, reytinglerde 15. oldu.











Baş rollerinde Anastasia Tsilimpiou, Hülya Avşar, Ekin Koç, Mete Horozoğlu, gibi oyuncuların yer aldığı ve en son Beren Saat'in katıldığı Muhteşem Yüzyıl Kösem ilk bölümünde Osmanlı'ya hakaret eden sahneleri ve tarihi hataları iddiasıyla çok eleştirilmişti.



İlk hafta reyting sonuçlarında 2. olan dizi, takip eden bölümlerde 15. sıraya kadar gerilemişti. Böylece dizi Beren Saat'ten sonra da istediği sıralara yükselmekten çok uzakta kaldı.


#Muhteşem Yüzyıl Kösem
#reyting sonuçları
8 yıl önce