|

Münir Özkul'un kızından itiraf: Pişmanım

Yeşilçam'ın duayen ismi Münir Özkul'un kızı Güner Özkul konuk olduğu bir program samimi bir itirafta bulundu. Minur Özkul'un gözlerini kırparak tepki verdiğini söyleyen Özkul, "Sustuğum her dakika için köpekler gibi pişmanım." dedi.

Yeni Şafak
13:39 - 7/12/2016 среда
Güncelleme: 14:15 - 7/12/2016 среда
Diğer
Minur Özkul'un gözlerini kırparak tepki verdiğini söyleyen Özkul, "Sustuğum her dakika için köpekkler gibi pişmanım." dedi.
Minur Özkul'un gözlerini kırparak tepki verdiğini söyleyen Özkul, "Sustuğum her dakika için köpekkler gibi pişmanım." dedi.

Yeşilçam'ın duayen ismi Münir Özkul'un kızı Güner Özkul konuk olduğu bir programda samimi bir itirafta bulundu.


Yeşilçam'ın efsane ismi Münir Özkul 2003 yılında yakalandığı KOAH hem de Demans hastalığına yakalanarak hareket kapasitesi sınırlanmıştı. Kızı Güner Özkul geçtiğimiz günlerde yaşadığı bir durumu konuk olduğu programda paylaştı.



"Sustuğum her dakika için her dakika için köpekler gibi pişmanım
"

Özkul "Bir süredir 'babamdan geçti, konuştuklarımız anlamıyor' diyerek ziyaretlerimde sessiz kalıyordum. Geçtiğimiz günlerde onu konuşmak üzere katıldığım bir radyo programında sana bir şarkı çaldırayım mı dedim. Olur anlamında gözünü kırptı inanamadım! Tekrar sordum tekrar cevap verdi. Sustuğum her dakika için her dakika için köpekler gibi pişmanım."


#Münir Özkul
7 лет назад