|

Nil Karaibrahimgil bebeveynlerle buluşmaya hazırlanıyor

Nil Karaibrahimgil tüm enerjisiyle “Bebekoloji 2016” yı renklendirecek

Yeni Şafak
10:07 - 24/05/2016 Salı
Güncelleme: 12:24 - 24/05/2016 Salı
Diğer

Bebekoloji 2016; verimli bilgi paylaşımları ile annelere ve anne adaylarına kılavuz olacak!



2015 yılında düzenlediği “Bebekoloji Konferansı"yla anneler ve anne adaylarına yol gösterici bir deneyim günü yaşatan ebebek; “Bebekoloji Konferansı 2016" için gün sayıyor. Anneliğin sonsuz bir öğrenim süreci olduğundan yola çıkarak hayata geçirdiği Bebekoloji Konferansı'yla ebebek; 28 Mayıs 2016 Cumartesi günü Lütfi Kırdar Kongre Sarayı'nda bebeveynlere keyifli bir gün yaşatacak olmanın heyecanını yaşıyor.



Ayşe Kucuroğlu, Esra Oflaz Güvenkaya'nın “Modern Çağın Annesi Olmak" mottosuyla konuşmacı olacağı açılış oturumunun ardından konferans; Özge Uzun ve Oylum Talu'nun moderatörlüğünde gerçekleşecek paneller ile devam edecek. Doktor Ender Saraç ve alanında uzman birçok değerli hekimin de konuşmacı olacağı panellerin ardından sevilen şarkıcı Nil Karaibrahimgil ise eğlenceli bir şarkıyla konferansın kapanışını gerçekleştirecek.



Bebek alışverişinde öncü adres olan ve ebebek.com internet satış sitesi dahil 32 ildeki 72 mağazasıyla annelerin vazgeçilmezi olan ebebek; gerçekleştirdiği keyifli etkinliklere tüm hızıyla devam ediyor. Hayata geçirdiği her proje ile kendini sürekli olarak bir adım daha ileriye taşıyan ebebek; faaliyet alanlarını en iyi tanımlayan sözcük olan “Bebekoloji" kavramınından yola çıkarak gerçekleştirdiği “Bebekoloji Konferansı"nı bu sene yine annelerle buluşturuyor. ebebek'in anneleri bu zor ama eğlenceli süreçte bilinçlendirmeyi misyon edinmesinden yola çıkmasıyla hayat bulan “Bebekoloji Konferansı"; 28 Mayıs 2016 tarihinde tüm gün sürecek bir etkinlik ile Lütfi Kırdar Kongre Sarayı'nda anneler ve anne adaylarıyla buluşuyor.



ebebek Genel Müdürü Halil Erdoğmuş: “Bebekoloji ebebek'in iş felsefesi olup, adeta anne şefkatiyle hayata geçirilen etkinliğimizdir… ebebek olarak; annelerden aldığımız güzel tepkilerle 2015 yılında başarıyla gerçekleştirdiğimiz Bebekoloji Konferansı'mızı, 2016 yılında da gerçekleştirebilecek olmanın tatlı heyecanını yaşıyoruz. Bebeklerin ve ailelerinin mutluluğu için her şeyi en ince detayına kadar düşünen “Bebekoloji Konferansı"mızda bu yıl yine anneler uzman konuşmacılarla bir araya gelecekler. Ayrıca Bebekoloji Konferansı; bu yıl bir öncekine ek olarak 3 farklı şehirde daha gerçekleşecek. Bebekoloji 2016 İstanbul'dan sonra; 17 Eylül 2016 Cumartesi günü Ankara Sheraton Otel'de ve 22 Ekim 2016 Cumartesi günü İzmir Hilton Otel'de düzenlenecek olan konferanslar, 3 büyük ildeki bebeveynlere verimli bilgiler elde etme fırsatı sunacak" dedi.



Bebekoloji Konferansı'nda paneller “Hamilelik Dönemi" ve “0-4 Yaş Dönemi" şeklinde iki ana başlık altında gerçekleştirilecek. Sevilen şarkıcı Nil Karaibrahimgil'in güzel bir şarkıyla kapanışını yapacağı Bebekoloji 2016'da; Chicco Platin Sponsor, Numil Gold Sponsor, TAV ve Prima Silver Sponsorları, J&J, Duracell ve Similac da Oturum Sponsorları olarak yer alacaklar.



Televizyon dünyasının sevilen isimlerinden sunucu Oylum Talu'nun moderatörlüğünde düzenlenecek olan “Hamilelik Dönemi" panelinde; alanında uzman doktorlar tüm yönleriyle gebeliği, doğum yöntemlerini ve bebeğin ilk günleri hakkında keyifli bilgi paylaşımlarında bulunacak.



Televizyon dünyasının sevilen haber ve program sunucusu Özge Uzun'un moderatörlüğünde yapılacak olan “0-4 Yaş Dönemi" panelinde ise; uzman doktorlar bebeklerde beslenme, uyku ve güvenli seyahat hakkında bilgilerini katılımcılarla paylaşacak. Bebeveynlerin değerli bilgiler edineceği konferansın kapanışı ise Nil Karaibrahimgil'in eğlenceli bir şarkısı eşliğinde gerçekleşecek.









#anne
#bebek
8 yıl önce