|

Önce kafasına tekme atıp sonra bıçakladılar

Komşuları tarafından 5 yerinden bıçaklanan Orhan Ölmez, hastanede tedavi altına alındı. Bir televizyon programına bağlanarak açıklama yapan Ölmez'in yapımcısı Veysel Şimşek, olayın detaylarını anlattı. Şimşek, ünlü sanatçının komşuları tarafından önce dövüldüğünü sonra da bıçaklandığını ifade etti.

Yeni Şafak
09:59 - 6/12/2016 Salı
Güncelleme: 10:05 - 6/12/2016 Salı
Diğer
Orhan Ölmez hastanede tedavi altına alındı.
Orhan Ölmez hastanede tedavi altına alındı.

Önceki gün oturduğu sitedeki komşularına yardım etmek isteyen Orhan Ölmez, saldırıya uğradı. Komşuları tarafından önce kafasına tekme atılan sonrasında ise 5 yerinden bıçaklanan Ölmez, hastanede tedavi altına alındı. Ölmez'in yapımcısı Veysel Şimşek, bir televizyon programına bağlanarak ünlü sanatçının durumuyla ilgili açıklama yaptı. Veysel Şimşek şunları söyledi:



"Orhan'ın sağlığı şu an çok iyi. Saldırganlarla herhangi bir husumeti yok. Daha önce de sesle alakalı bir kaç uyarısı olmuş. Dün akşam da saat 7 civarında çok fazla ses gelince Orhan yukarıya çıkmış. 'Taşınıyor musunuz, yardım edeyim' demiş. 'Hayır' cevabını alınca asansöre yönelmiş, aşağı inip arabasına binmiş.4-5 kişi Orhan'ın peşinden gitmiş. Arabadan indirip darp etmişler. İçlerinden biri de arabanın anahtarını almış. Boynunda kaşkolu varmış. O kaşkoldan tutup yere düşürmüşler. Kafasına tekme atmışlar.

4 tane sol kalçasında, 1 tane de sağ kalçasında bıçak yarası var. Kafasının iki yerinde de açılma var. Orhan zaten taşınacaktı. Dün akşam oradaki evinde kalmış, böyle bir talihsizlik yaşanmış."



'Bu kadar şiddet neden?'


Hastanede tedavi altına alınan ünlü şarkıcı, "Tekrarlayan bir gürültü durumu vardı. 'Biraz sessiz olur musunuz? Arkadaşlar ev mi taşıyorsunuz? Taşıyorsanız biz de yardımcı olalım' dedik. Sonuç 4 kişinin darp etmesi ve bıçaklanma oldu. Yüzümüzü, vücudumuzu korumaya çalıştık. Sağ bacakta 4 tane, sol bacakta bir tane bıçak darbesi var. Bu kadar şiddet neden? Bu kadar nefret neden? Cezai yaptırımların fazlasıyla arttırılmasını umut ediyorum" ifadelerini kullandı.










#Orhan Ölmez
#Veysel Şimşek
7 yıl önce