|

Oyuncu Cem Korkmaz'ın babası Muhittin Korkmaz'dan açıklama

Ünlü oyuncu Cem Korkmaz Üsküdar'daki evinde ölü bulundu. Recep İvedik serisinde canlandırdığı rolle tanınan Cem Korkmaz'ın intihar ettiği belirtildi. Cem korkmaz'ın babası Muhittin Korkmaz da gazetecilere yaptığı açıklamada, "Acım çok büyük, söyleyecek bir şeyim yok" dedi.

Yeni Şafak
13:35 - 2/11/2017 Perşembe
Güncelleme: 13:41 - 2/11/2017 Perşembe
AA
Cem Korkmaz.
Cem Korkmaz.

Oyuncu Cem Korkmaz, Üsküdar'daki evinde ölü bulundu.

Korkmaz'dan uzun süre haber alamayan yakınları, polise haber verdi.

Bunun üzerine, polis ve sağlık ekipleri, Korkmaz'ın Selami Ali Mahallesi Yüksel Sokak'ta bulunan evine çilingir yardımıyla girdi.

Ekipler, evde Korkmaz'ın cansız bedeniyle karşılaştı. İntihar ettiği belirtilen Korkmaz'ın cesedi, incelemelerin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Sanatçı Muhittin Korkmaz'ın oğlu Cem Korkmaz, 1987 yılında Bursa'da dünyaya geldi. Sosyal medya fenomeni de olan Korkmaz, çeşitli tiyatro oyunlarıyla Recep İvedik serisi de aralarında olmak üzere sinema filminde de rol almıştı.

Muhittin Korkmaz'dan açıklama


Cem Korkmaz'ın babası Muhittin Korkmaz gazetecilere yaptığı açıklamada, "Arkadaşlar acım çok büyük. Evladımı kaybettim, canımı kaybettim. Söyleyecek hiçbir şeyim yok. Sağ olun, teşekkür ediyorum" dedi.

Cem Korkmaz kimdir?

1987 Bursa doğumlu Cem Korkmaz, ilk ve orta öğretimini Bursa’da tamamladıktan sonra Bursa Devlet Tiyatrosu'nda tiyatro eğitimi aldı. Ünlü Youtuber, sunucu ve oyuncu kimliği ile tanınan isim birçok filmde, dizide ve reklamda rol aldı.

Recep İvedik 4 filminde de Şahan Gökbakar ile aynı karelerde yer alan ünlü isim, A.R.O.G, Bekle Beni Yarın, Diğer Yarım, Bizim Ev gibi yapımlarda ismini duyurdu.

#Cem Korkmaz
#Recep İvedik
#Oyuncu
6 yıl önce