|

Paul Walker'ın kızı Porsche'a dava açtı

2013 yılında trafik kazasında hayatını kaybeden ünlü aktör Paul Walker'ın kızı Meadow Rain Walker Porsche firmasına dava açtı. 16 yaşındaki Meadow'un açtığı davada, babasının, otomobildeki hatalı tasarım nedeniyle kaza sonrası çıkan yangında hayatını kaybettiği öne sürüldü.

Yeni Şafak
12:18 - 29/09/2015 Salı
Güncelleme: 12:27 - 29/09/2015 Salı
Diğer

Paul Walker'ın kızı Meadow Rain Walker, avukatı aracılığıyla verdiği dava dilekçesinde; babasının çarpışmadan sonra hala hayatta olduğunu ancak hatalı tasarım yüzünden otomobilin alev alması sonucu öldüğünü ileri sürdü.



Meadow Rain Walker'ın avukatı Jeff Milam yatpığı açıklamada "Porsche'nin Walker tarafından kullanılan modelinin arka kısmı tehlikeli. Caddelere uygun olarak tasarlanmamış" diye konuştu.





Porsche firmasının Kuzey Amerika sorumlusu Calvin Kim ise yaptığı açıklamada "Daha önce de söylediğimiz gibi bizim firmamıza ait bir otomobilde canı yanan, zarar gören herkes için üzgünüz. Ancak inanıyoruz ki uzmanlar bu kazanın firmamızın üretimi olan otomobildeki tasarım hataları yüzünden değil tehlikeli ve aşırı süratlı hız yüzünden meydana geldiğini ortaya çıkaracaktır" dedi.





#paul walker
#meadow rain walker
9 yıl önce