|

Peyzajda marka şehir: İstanbul

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin iştirak şirketi olan İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ’nin Genel Müdürü Faruk Kacır, “İstanbul peyzajda marka şehir olma yolunda ilerliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi adına İstanbul genelinde çevre düzenlemeleri ve peyzaj çalışmalarının proje ve uygulanmasını gerçekleştiriyoruz” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 17/12/2017 Pazar
Güncelleme: 06:32 - 16/12/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Faruk Kacır İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ Genel Müdürü
Faruk Kacır İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ Genel Müdürü

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin iştirak şirketi olan İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ’nin Genel Müdürü Faruk Kacır, “İstanbul Peyzajda marka şehir olma yolunda ilerliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi adına İstanbul geneli çevre düzenlemeleri ve peyzaj çalışmalarının proje ve uygulanmasını gerçekleştiriyoruz. İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ, 1997 yılında İstanbul’un yeşil alan çalışmalarını yürütmek, ağaç ve süs bitkileri yetiştirmek ve bu konuda bilimsel araştırmalar yapmak amacıyla kuruldu. İstanbul’da yapılan park, peyzaj, duvar bahçe, modüler saksı, yol kavşak, refüj uygulamaları ve ağaçlandırma çalışmaları ile İstanbul kent peyzajı daha yeşil ve daha renkli bir hale geliyor” şeklinde konuştu.

Türkiye’nin en büyük ‘Bahçe Market’i Alibeyköy’de!

İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ Genel Müdürü Faruk Kacır, bahçe marketlerinin sayısının önümüzdeki yıllarda daha da artacağını söyledi. Kacır, “Bahçe Market, ‘Mini Bahçe Market’ konsepti ile yaygınlaşarak İstanbul’da pek çok bölgede yer alıyor. ‘Mini Bahçe Market’ler; Florya, Zincirlikuyu, Göztepe, Hıdiv Korusu, Emirgan Korusu, Karacaahmet, Pendik bölgelerinde bulunuyor. Ayrıca Sarıyer Bahçe Market’te yenileme çalışması ile daha kapsamlı ve daha modern bir işletmede hizmet vereceğiz. Sayıları giderek artacak olan ‘Mini Bahçe Market’ler önümüzdeki dönemde çok daha fazla noktada hizmet vermeye devam edecek” dedi. Kacır, “Türkiye’nin en büyük ‘Bahçe Market’i Alibeyköy’de, 300 dönüm arazide üzerindeki Alibeyköy fidanlığı içinde yer alıyor. Alibeyköy fidanlığı Türkiye’nin en büyük saksılı fidan/ağaç kapasitesine sahip olma özelliği ile ön plana çıkıyor. İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ markası olan Bahçe Market’i diğer marketlerden ayıran en önemli özellik burada sadece bahçe ürünlerinin bulunması. Bu da satışta ayrı bir profesyonellik ve ürünlerde kalite sağlıyor. Türkiye’de ilk örnek olan ‘Bahçe Market’te, bahçeye dair aradığınız her şeyi bulabilirsiniz. Bahçe Market, hem peyzaj profesyonellerine hem de bitki ve peyzaja meraklı olan herkese hitap ediyor. Ürün yelpazemiz oldukça geniş, yaklaşık üç binin üzerinde ürün bulunuyor. Bahçe Market’te her türlü dış mekan ve iç mekan süs bitkisi, bahçe ekipmanları, sulama malzemeleri, budama malzemeleri, profesyonel anlamda tüm ekipmanların yanında hobi bahçıvanlığı için malzemeler ve bahçe ile ilgili aklınıza gelen her şeyi bulmak mümkün” şeklinde konuştu.

#Faruk Kacır
#Ağaç ve Peyzaj
6 yıl önce